Kako to da u Dubravi ne mogu dobiti ADSL??? Pa nisam u nekoj pripi*dini?! Pokušavam skoro godinu dana i nikako da "uđem" u ADSL zonu ... Pih...
Kako to da u Dubravi ne mogu dobiti ADSL??? Pa nisam u nekoj pripi*dini?! Pokušavam skoro godinu dana i nikako da "uđem" u ADSL zonu ... Pih...
Nije ovo za mene ...
Evo provjerio sam... i reselleri će imati danas tokom dana novi cijenik (barem Iskon)![]()
Pa sta je na kraju istina?Ja sam prije par dana dobio maxADSL,i koliko mi je na kraju u toj tarifi od 99kn uracunato prometa?
1gb prometa
Dubrava, baš urban kvartIzvorno postao tomislav10
![]()
![]()
Moram priznat da mi nije jasno, ovdje već po otocima i po selima uvode ADSL.
baš sam vidio reklamu u jutarnjem, vezano za te nove cijene...
Ali i prije je T-com digo brzinu za duplo (za Donw), uz istu cijenu... E sad, zanima me, pošto u novinama piše da novi pretplatnici, koji to postanu novi pretplatnici, bi trebali imati 2 mjeseca flet, ali je przina downloada 1Mbit/s...
Sad ono što mene zanima, ja sam predo zahtjev 4.9., a još nisam dobio ADSL, pa me znima da li to vrijedi i za mene??
Ako ko zna, bilo bi super... Al sad ću nazvat SZK pa pitati...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Što se tiče te akcije, svi koji su podnjeli zahtjev, a nisu dobili ADSL ili podnesu zahtjev do 15.10., imaju 2mjeseca flet, ali ko što rekoh, download je 1Mbit/s...![]()
E sad, to je dobro ukoliko ste privatni korisnik, a za poslovne korisnike to ne vrijedi...Emti, a ja poslovni korisnik... demit...
baš sam gledo malo reklame na satelitskoj, i u njemačkoj imaju neki FLET paket, uglavnom, FLET za internet, FLET za telefonske razgovore... Znači možeš razgovarat i pričat kolko te mila volja, a sve za 20eura (cca 150Kn) (čini mi se, il je bilo 29eura (210kn) )...Izvorno postao user_name
Izvorno postao Ico86
MOgu se i radovati a i plakati)
ebga 1 paketi private 1 poslovni sam predao zahtje prije par dana kad su me zvali da mogu dsl dobiti
ali bolje ista nego nista
Vaš dosadašnji korisnički paket ostaje MAXadsl Super 10 GB uz mogućnost prelaska na paket MAXadsl Business Flat. A ja se ponadao,da će se ovo promijenit. Ubio si mi sve nadeIzvorno postao Ico86
![]()
Al dobro... nada ostaje... možda uskoro uvedu i nekakve slične uvjete i za "poslovne" korisnike ko i za privatne...
Evo Iskon je izbacio novi cijenik, povoljniji od tcoma i sa boljim uvjetima kao npr. osnovni paket je ostao 512mb ali je sad 10kn i dalje se naplaćuje slijedeći paket tek nakon 50% slijedećeg potrošenog... pogledajte ovdje: http://www.iskon.biz/xxladsl/osobni.htm
VM mreže su najavile cijenik u ponedjeljak.
Opet kvotam....Malo sam pregledao te cjenike i vidim da ipak vrijedi i za poslovne. Imam fletIzvorno postao Ico86
![]()
Bookmarks