Izvorno postao Compov
Ma čekaj dp sutra, ako nije hitno...
A što bi ti to skidazezam se...
Izvorno postao Compov
Ma čekaj dp sutra, ako nije hitno...
A što bi ti to skidazezam se...
daj neki mi netko sad neš objasni...ja imam onaj običan 512 mb, i kaj bu se meni sad promijenilo?niš,jel sam će mi biti dodatni blok umjesto 512mb 1gig,jel tak?a da uzmem flat,to mi je 200kn mjesečno-da li je tu uračunata pretplata ili ne?![]()
uff ovo ko da sanjambit će super ako se to sniženje cijena dogodi... AKO!!! službeno još ništa nije objavljeno, a ne kontam koja je to spika "od sutra"
jel netko zvao szk i pitao?
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ja sam zvao i samo što nisu rekli: "mali ne zajebavaj ništa se neće promjeniti buahahahaha"Izvorno postao fly_nan
rekli su da ništa neznaju, tj da se ništa neće promjeniti
Seriously?
ahhh... daaa...Izvorno postao Compov
![]()
a tko je taj zombix? od kud njemu te informacije? jel ima on običaj tako ulijevati narodu lažnu nadu?![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Izvorno postao fly_nan
Tko je Zombix?! Ajme... To je kao da pitaš... tko je Zoolander.![]()
zvao sam opet sve ovo gore je točno... ljudi od sutra uživajte u novim paketima...
Seriously?
Izvorno postao Compov
ODLIČNO!!!![]()
![]()
![]()
Tko je bio pozitivan![]()
![]()
A jedva čekam, bit će downloadanjajoš sljedeći misec imam flat...
EDIT: samo nemoj sada još reći april fool![]()
Bio bih zadovoljan kad bih za 100kn dobio flat, pa makar i da mi na pola spuste brzinu jer i ako su ove najave točne to je opet prilično skupo u usporedbi sa ostalim zemljama gdje veliki T posluje, a po meni širokopojasne veze imaju smisla tek kod flat rate-a dakle koristiš koliko ti treba za određeni iznos mjesečno. Ali to neće bit kod nas još prilično dugo bojim se.
Ali ajde barem nešto, "čak" 512MB više ću dobit za istu cijenu(imam osnovni paket jer više ne mogu platit).
Inače tragokomične su mi njihove reklame o velikoj brzini dsl-a kad tu brzinu ne možeš iskoristit nego svako malo provjeravam koliko sam podataka prenio. Da sam u Zagrebu, a na pored njega, uzeo bih kabelski internet i za istu lovu uživao u flat-u, nek je sporo ali barem možeš ostavit preko noći da ti skida film pa preneseš koji GB za mjesec dana. Ovako ili dsl ili dial-up.
e ******,a bas sam mislio malo povecati brzinu!
normalno da nista ne znaju na 08009000 kad to studenti rade na salteru koji nista pojma nemaju.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Evo što mi je bilo sada:
mislim da sam 02.09 promijenio paket na 2gb, što je sada 5gb, i naravno pisalo je da ću dobiti jedan misec flata. NISAM jer su ti debili vjerojatno zaboravili maknuti tu obavjest na vrime. Nazvao sam službu, javio se neki lik i kaže da je ta akcija istekla 29.08 što nije tako pisalo kad sam mijenja paket. To su oni vjerojatno namjerno onda, da malo love sebi uvate od nekih naivaca koji mijenjaju paket da bi imali 5GB, da ja nisam dozna da je to isteklo, tako da sam ih zva račun bi moga brojati u deset tisučnikama kuna![]()
Stvarno nije pošteno ni ljudski od njih, to bi sve trebalo tužiti.
Sva sreča da sam na vrijeme to skužio, danas sam već skinuo 800MB.
Budale glupe, volio bi da sada onaj majmun koji mi se javio vidi ovo.
'Vako: tebi će se "dignut" na 1GB i toliko možeš potrošit za onu cijenu koju si i dosada plaćao. A glede flat-a, 199 kuna je flat, a naknada se plaća posebno na telefonskom računu, neovisno o ovome, a iznos ovisi o brzini koju imaš.Izvorno postao smogovac
@bluntafari makni te dvije postavljene slike, nema potrebe za njima kad su već postavljeni linkovi na njih u otvaranju teme, a 260KB se korisnicima koji su na sporijim vezama downloada cijelu vječnost!
Kao što kazaše Sljaka, T-Zombix je dosad bio poprilično točan, a već duže vrijeme (od početka ljeta) kruže glasine o upravo ovakvoj promjeni u rujnu, tako da sam optimističan i vjerujem da će sutra i biti objavljena službeno ova promjena u cijeniku.
Bookmarks