Pa onda bi trebale i ove biti... Ma oće, samo valjda ovi na službi nisu smjeli davati informacije...Izvorno postao Sljaka
Pa onda bi trebale i ove biti... Ma oće, samo valjda ovi na službi nisu smjeli davati informacije...Izvorno postao Sljaka
Zadnji uredio Sljaka : 07-09-2006 u 17:03
I ako je ovo istina sa cijenama, opoet ce ljudi biti nezadovoljni... Prvo su htjeli ADSL, pa na kraju flat i sad zele flat ispod 200 kn... Budemo vidjeli sto je slijedece.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
pa ljudi imaju razloga da budu nezadovoljni o cemu ti govoris? pogledaj cijene u susjednim zemljama
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Usporedba ne valja, jer nisu isti uvjeti, a kad smo vec kod susjednih zemalja, pogledaj BiH pa ces vidjeti sto su visoke cijene...Izvorno postao flOorKilla
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
e al nemozes usporedjivat nas i bosnu. kolko su oni iza nas... stvar je samo u t-comuIzvorno postao rospaya
weeee ^^![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
vidi je sretna ko' malo dijeteIzvorno postao fly_nan
![]()
Seriously?
Isto ko i sto nemres usporedivat nas i Njemacku, svi se bune kak je u Njemackoj jeftino, a sta ces...Izvorno postao flOorKilla
Uopce je glupo usporedivat kak je vani, nekima je bolje, nekima gore. Cinjenica je da je skupo i da ce uvijek bit skupo, dok ne bude besplatno, a do tad, sto vise ovakvih promjena, to bolje za nas.
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
da google nudi besplatan internet u americi... i to superultrabrziIzvorno postao user_name
vijest na brzinu iskopana... mislim da je stara
http://gigaom.com/2005/09/30/google-...co-wifi-plans/
Seriously?
pa ja i ne usporedjujem sa njemackom, vec sa nekom zemljom slicne velicine kao nasa, broj stanovnika i opci standard.... npr. slovenija.btw znam i ja cjelu pricu al kad se komentiraju da smo skupiIzvorno postao user_name
Ne mozes usporedivati nas i <ubaci ime neke zemlje koja ima jefitni ADSL>Izvorno postao flOorKilla
Mislis da ne znam cijelu pricu o monopolu i politici T-Coma? Ne budite naivni i bezveze se povoditi za drugima... Ove cijene su dobre i stvarno ne vidim cemu sad pizdite? Ne svida vam se glas operatora na helpdesku? Ne volite magentu? Malo realnosti vas ne bi ubilo...
www.gadgethive.com
Ako usporediš vidjet ćeš da je ustvari u BiH dosad bio čak povoljniji adsl nego kod nas. O tome sam svojevremeno otvorio temu na forumu. I te teorije o neuspoređivanju su malo smiješne, ono skroz ne stoje. Činjenica je da su nam upravo povečali pakete i brzine (i ja sam happy), ali isto tako je činjenica da je usluga i dalje bijedna i skupa. I nemojte više u offtopic previše :bunny:Izvorno postao rospaya
E sad nazad na stvari bliskije temi, upravo sam naišao na stranicama vm-mreza obavijestšto bi moglo značiti da će i ostali reselleri (Amis, Iskon, VM) podebljati paketeIzvorno postao http://www.vm-mreze.hr/novosti.asp?newsID=61
![]()
jupi konačno je ta gamad malo popustila meni će giga biti dosta
a koliko će koštati kad prijeđeš gigu?![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Kako to da u Dubravi ne mogu dobiti ADSL??? Pa nisam u nekoj pripi*dini?! Pokušavam skoro godinu dana i nikako da "uđem" u ADSL zonu ... Pih...
Nije ovo za mene ...
Ne vidim bas da je jeftinije ako je 1 KM 3.7 KN...Izvorno postao jay
Pogledaj opet http://www.bih.net.ba/cjenovnik.html
Jos sam zaboravio... Ne mislim da je usluga skupa ili jadna, dapace, za 100 kn mjesecno (+jos nesto za promet) imam dovoljno brz internet i sve u svemu zadovoljan sam sa uslugom. Druga je stvar to sto je firma koja ga daje pokvarena i ne postuje korisnike, ali sve mi se cini da ste svi bezrazlozno bijesni...
EDIT: mea culpa, nisam nikada bio dobar iz matematike, cijene na ovom linku stvarno jesu nize, sorry jay.
U podsvjesti mi je ostao Bugov prilog o cijenama DSL-a u europi, iz 3. mjeseca 2005. gdje pise da Bihnet nudi ADSL flat rate (128/64) po cijeni od 75 eura, no ocito su se dogodile neke promjene...
Zadnji uredio rospaya : 08-09-2006 u 18:50
www.gadgethive.com
Hehe, to je u ljudskoj prirodi, vidiš kako je bilo s mobilnom telefonijom, najprije svi lajali na cijene, onda dođe tele2, cijene otresu za duplo i onda 5% njih prijeđe.Izvorno postao rospaya
![]()
Da su spustili za duplo, opet bi bilo nezadovoljnih, jer, mislim ipak su mogli T-comovci ponudit i koju dobru tetu uz start paket. Ja se ne bi bunio
Bolje išta nego ništa.
Ne skužih linkove na slike pa ih maknuh da ne opterećuju uboge modemaše.
Zadnji uredio bluntafari : 07-09-2006 u 19:45
ma joj ljudi vidjet ćemo... sad se premišljam dal da skidam nešt od 700MB ili da čekam sutra kad bude sigurno![]()
Seriously?
Izvorno postao Compov
Ma čekaj dp sutra, ako nije hitno...
A što bi ti to skidazezam se...
daj neki mi netko sad neš objasni...ja imam onaj običan 512 mb, i kaj bu se meni sad promijenilo?niš,jel sam će mi biti dodatni blok umjesto 512mb 1gig,jel tak?a da uzmem flat,to mi je 200kn mjesečno-da li je tu uračunata pretplata ili ne?![]()
Meni je u pamcenju ostala ona gorcina i bijes kad su ljudi pizdili sto nema flata, pa makar po 500 kn. Kad je dosao niti 2% korisnika nije preslo...Izvorno postao Drug Mile
www.gadgethive.com
Bookmarks