gog?????? sta je to dovraga?"mili mili miliciaj milicija trenira strogocu..."
Wasssssuppppp?
gog?????? sta je to dovraga?"mili mili miliciaj milicija trenira strogocu..."
a šta je hrvoje, zašt ti ne staviš neku svoju noviju sliku na forum nego samo stavljaš naše slike.
e da. baš je danas bilo super kad si došao po trebe nakon priprema i kad smo se ganjali doma![]()
kakva strogoca, zicali smo ga da nam da kapu da se slikamo![]()
a...a zgleda kdoa si se upiso u policijsku akademiju![]()
velja,smogovac mi ej reko (pitaj ga ak oces) da stavim njegovu i tvoju sliku.ja sam svoju vec stavio prije. sta ste bunis,bas ste vas dvojica ispali cakanooo
ma ne bunim se ja nista. zajebavam se
gog:svaka cast !
hvala, hvala...![]()
gog looolčina!Majstor si!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Si moro puhat za kapu gog...?![]()
Wasssssuppppp?
izgledaš kao pravi murjak![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
kao pravi Mile![]()
@draz, puhanje cu prepustiti tebi...![]()
već sam mislila da ćeš stavit onu sliku Maje, Ane i Mene...![]()
tu sliku nemam, mora mi frend zaprziti cd sa slikama kada dodje iz beca... a i morao bih prvo traziti Majino dopustenje..![]()
pa mislim da će ti maja dati dopuštenje, jer smo ionako trebale nas 3 izaći u mobilu...![]()
e prošla baba s kolačima...
al mislim da u beogradskom izdanju 'erotike' ima još mjesta...lolčina
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ti mali nemoj se s mojom dragom zajebavati jer bu bilo po piksi... andreu mozes, nisam njen odvjetnik![]()
Evo vam slika kad vidim da ju ili niko nije sposoban stavit ili nesmije!
![]()
Inace ove je s neke pijanke nesjecam se dobro (vidi se) uglavnom znam da je bio 17. svibanj i utakmica besiktas s nekim i dalje DARK!!
to si ti?
btw, tad mi je rodendan![]()
ovo ti nikad neću zaboraviti. najozbiljnije ti sad govorim.Poslao: gog
andreu mozes, nisam njen odvjetnik![]()
koji je svibanj mjesec?
to ti je mjesec maj
@andrea, moras naci svog odvjetnika, koji ce se brinuti za sve tvoje potrebe, pa tako i odvjetnicke![]()
fak! Očekivao sam da ćeš se na mene okomiti, a ti krenula na goga...Poslao: andrea
ovo ti nikad neću zaboraviti. najozbiljnije ti sad govorim.
Pa da ponovim - moš se slikat za beogradsko izdanje 'erotike'.![]()
od kad je upoznala tvoju pravu stranu vise joj nisi zanimljiv, vidi se do cijeg misljenja se ovdje drzi![]()
ma ja samo provociram, sram me bilo...
btw gog, a o kakvom ti to 'mišljenju' briješ? Aha, misliš na ono kad staviš onu policijsku kapu pa počneš intenzivno razmišljati? looooolčina![]()
![]()
![]()
Bookmarks