daj andrea reci više i riješi nas muka
nisam videl sliku ili se ne sječam. PM znaš
dobar grah daleko se čuje
daj andrea reci više i riješi nas muka
Hell Ain't A Bad Place To Be
ma nered pozna andreu iz centra za odvikavanje od alkohola i težih opioida... ali kako odvikavanje nije uspjelo, on se ne sjeća tko ga je tih godina mazio i pazio, a i andrea je od onda popravila sve zube pa je neprepoznatljiva...![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne kuzim, kaj s eminemom?
ej ljudi a kaj je sa threadom "slike komada uvačenih mobitelom". jabih tamo gledao neke fotke ali ništa!?
...za to ti je bolje kupiti neki od naših eminentnih časopisa (Smokvin list...)...
Mene sad nešto mući - Miško ti si prirodno crnkast ili je to morski štih...
(na ovim sličkama mi ličiš na Indijca)
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ja ti ne mogu poslat sliku. al bumo sredili nekaj. možda se znamo iz nekog drugog života....?Poslao: KaKaV NeReD
nisam videl sliku ili se ne sječam. PM znaš
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
točno tako, ali u biti ja sam bila na odvikavanju, a on je mene mazio i pazio, ali wb nikako mi nije jasno kako za zube znaš?Poslao: whiteboy
ma nered pozna andreu iz centra za odvikavanje od alkohola i težih opioida... ali kako odvikavanje nije uspjelo, on se ne sjeća tko ga je tih godina mazio i pazio, a i andrea je od onda popravila sve zube pa je neprepoznatljiva...![]()
![]()
![]()
![]()
btw cule zakaj te to tak zanima? pa svaki je na svoj način zgodan. ti mi recimo zvrkasto izgledaš. kao neki mali vražićak sa dušom anđela![]()
gog- ma zajebajem se, pogledaj malo postove otprije![]()
![]()
zamisli
kaj da zamislim?
ma ništa neznan kako bi to privea da svi razume u glavnon baza u mojoj ekipi
Prirodni mračnjak, mada se može dogodit da ti je neko prčkao po brajtnesu na kompuPoslao: dmi
...za to ti je bolje kupiti neki od naših eminentnih časopisa (Smokvin list...)...
Mene sad nešto mući - Miško ti si prirodno crnkast ili je to morski štih...
(na ovim sličkama mi ličiš na Indijca)
![]()
ajd miško priznaj da si cigo![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
misko je mrak![]()
Imam ja uvid u svu tvoju medicinsku dokumentaciju...Poslao: andrea
točno tako, ali u biti ja sam bila na odvikavanju, a on je mene mazio i pazio, ali wb nikako mi nije jasno kako za zube znaš?![]()
![]()
![]()
![]()
Cule_ST ima najludju sliku za sada..
@whiteboy jel se sjecas kada si se meni rugao da sam napisao 'č' umjesto 'ć'??? -''sve se vraca i sve se placa''...a sada pogledaj sta si napiso na thread-u (naslov) ''Slike Forumaša - treća sreča!''... ne piše se sreča nego sreća!
...pravo da ti kažem pošto sam korisnik pepeljara za vid možd' mi ova stoka oko mene nešt' prčkala pa...Poslao: miško
Prirodni mračnjak, mada se može dogodit da ti je neko prčkao po brajtnesu na kompu![]()
miško kaj to papaš na onoj slici? i koja je to hrpetina cd-a iza tebe? šta slušaš? btw imaš lijepi stol
kakav nered na 4 slici po redu gdje jedeš juhicu iz kruheka ( probala i jako fino) , primjetih da se nešto zlati na tvojoj lijevoj ruci, točnije na prstenjaku.....znači you are married?
tako je, ja sam bila pacijent, kakav nered je bio moja medicinska sestra, a ti si bio moj doktorčić....muči me senilnost, al evo prisjetih se.....Poslao: whiteboy
Imam ja uvid u svu tvoju medicinsku dokumentaciju...![]()
![]()
O čemu ti to?? Tamo je sve uredno...Poslao: vjeko
@whiteboy jel se sjecas kada si se meni rugao da sam napisao 'č' umjesto 'ć'??? -''sve se vraca i sve se placa''...a sada pogledaj sta si napiso na thread-u (naslov) ''Slike Forumaša - treća sreča!''... ne piše se sreča nego sreća!![]()
Eh da znaš u kakvom sam ja još stanju bio kad sam tu temu lijepio... tek sam se probudio nakon neprospavane noĆĆi...
![]()
ma razumem te prijatelju..dobro si mogo i A napisati![]()
mozda se kvarca misko!?!?!![]()
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????
ma ne mi t se se u firmi zezamo sa kemijskama pa onda onaj rngić stavimo na prst, neki puta i ring od privjeska za ključeve. ne sječam se koji je bio tada u igriPoslao: andrea
kakav nered na 4 slici po redu gdje jedeš juhicu iz kruheka ( probala i jako fino) , primjetih da se nešto zlati na tvojoj lijevoj ruci, točnije na prstenjaku.....znači you are married?![]()
Bookmarks