vidim, valjda se nered i jsp naljutili na wb..
Cini se da je thread SLIKE FORUMASA nestao..
Forumaš godine :)
vidim, valjda se nered i jsp naljutili na wb..
ma vjat boj je obična *****. prekjučer me tako napio i ostavio me doma i ja išo drkat po fo forumu i slučajno izbriso slike. ali kasnije kao svaki kronični alkoholičar sam se sjetio da je on meni govorio "daj ti izbriši onaj thread slike,,,, i daj si popi još jedan pelinkovac" i ..bote ja se naroljo ko svinja i dođem doma i to sve pobrišem.
naj veći je problem u tome kaj sam htio obrisati thread samsungs200 slike nešto gdje su se počeli previše raspravljati a moja 386ica je zakazala na multitaskingu i kako sam imao otvorena čak dva programa odnosno screena od jednom (ljuuudii) zabunom stinuh onaj o kojem Vi sada razmišljate,
Što da kažem nakon što moja žena doma usisava kuču punu pepela kojim sam se posipao (naručio sam od frenda jeftino po 20kn/Kg).....kriv sam ubij te me. Alkoholizam je gadna stvar, pogotovo kad dođu doktori i zajbavaju te "daj si popi još jedan".
čekam pljuvanje mome još uvijek meni ne razjašnjenom a mome postupku.
dobar grah daleko se čuje
zasto nisi sa njima sada u papayi, pijani su ko tuke!
ma ***** su pijani. znam se ija napit Fante i Traubisode i vaikat da sam pijan, al me žena onda zajbava zakaj se podrigivam.
neznam tako mi se cinilo!
kaj ti imas zenu?
ma imam sad ovu zadnju. prve dve su odtišle i još su im stvari tu kod mene. Ti uopće ne,aš pojima koja neugodnost kad ti dođe druga ili treća žena u kuču pa nađe ženske gaće i grudnjake, a da ne pričam o ženskim dezićima i parfemima.
cekaj a zasto ti visis na kompu u pet navecer, a neides van? jesi i ti iso u mioc? (to bi objasnilo sve)
pa nisam ja ratni zločinac
izašo je on van, bez brige. I opet smo ga napili. ****** on je neuračunljiv i treba ga bannat.![]()
Ništa, threada nažalost više nema, ali nemojte se plakati, napravit ćemo mi novi i bolji... a da se iskupimo, stavit ćemo slike nereda kako u teretani bilda, i mene kako zajebavam. Ja sam jako lijep pa će to ispraviti stvar. A na vama je da stavite svoje slike, može malo lijepše ovog puta, da nije thread tak ružan...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo stavo sam ja sve svoje! ako neko oce staviti moje slike na desktop pa treba vece dimenzije, mejlat cu mu!![]()
ala šta smo umišljeni (šta bi tek ja onda triba reć)
Hell Ain't A Bad Place To Be
ma zajebavam se!
izgleda da treci put ipak Bog pomaze... najbolji odaziv do sada... i bolje da je pobrisan onaj stari thread, ocito!![]()
stavi ti svoju slikucuu
Čekam kameru pa ću onda stavit nove.Dolazi mi najvjerojatnije u srijedu.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
dobre su vam slikice dečki, svaka čast....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
od koga točno?
neću reći tko mi se najviše sviđa ...ali sve su slike gubica.
kakav nered mi je jako jako jako poznat.
i zanima me tko je na slici br.1?
neću reći tko mi se najviše sviđa ...ali sve su slike gubica.
daj priznaj da mogu
o malo smozezam se, nisi jedini
![]()
Neamam pojima od kud sam ti poznat. Vjerojatno iz nekog filma jer sam nekada bio dubler Tomislava Cruisea i Čarlija Šina. A možda je vezano sa mojim manekenskim uradcima, jer sam upravo ja bio poznata osoba koja je slikana za naslovnicu goveđe juhe.Poslao: andrea
kakav nered mi je jako jako jako poznat.
i zanima me tko je na slici br.1?
Na slici br.1 je Tomo
ja znam, andrea se zapalila za jsp-a![]()
ma nisam se ja za nikog zapalila. eminem me spustio na zemljicu.
kakav nered ti se zafrkavaš a ja ful ozbiljna. si ti vidio moju sliku? ak sam i ja tebi poznata, e onda tu nekaj ne štima.![]()
Bookmarks