@nered: ja sam urbani haker - haker novog doba!
@nered: ja sam urbani haker - haker novog doba!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
j3b0 \/45 ajmo natrag on-topik...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
4j/\/\0, p4 |\|3k p0574ju k0ju |\|0vu 5l1ku d4 r45pr4vlj4/\/\0
dobar grah daleko se čuje
smsfreak ti si fakat paparazzi ono pravi pravcati...bi te ja dohvatila...
btw poznata mi ona bijela majca.na drugoj slici...hehe
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
andrea ovdje nejdu komentari na 'slike komada uvaćenih mobitelima'.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3850
hrvoje xyz- pa koliku si ti sliku stavio u slike forumaša? e ogromna je, vidim ti kosu i čelo, i šleper iza....stvarno si mogao malo smanjit
@hrvoje -gadno me podsjecaj na Frodu - iz gospodara![]()
Da i mene.![]()
ahahahahhahahahahahhahahahhahahahhahahhahaahhahaha h
F R O D O!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa da, i mene podsjeća.
A tek ona treba do njega, zgodna je al šta ćeš nije mu cura !!!!! ahahhahahah![]()
![]()
FRODO !!!!!!!
jebote pljunuti FRODO nemrem beliveti..
evo usporedbe - pa vi recite da nije frodo!!
![]()
Zadnji uredio vjeko : 08-03-2004 u 23:13
ima nešto, istina![]()
Šta nešto, isti je...![]()
Wasssssuppppp?
@vjeko......fakat su ko braća.....
@hrvoje trebo si se prijaviti da glumis u LOTR-u , hebi ga, mozda u kojem hrvatskom LOTR-u![]()
hahahah!!koji ste vi frikovi! a ja vam neznam ko je taj frodo fakat,mislim nisam gledo LOTR
kolko sam cuo,slicim nekom drugom iz tog srijala LOTR al se nesjecam kome.
@ andrea ?????? pa skrolaj pa ces vidjet cjelu sliku.
ma nismo isti koje je vrag tebi i tom vjeki...ovaj je nekak rascupan.Poslao: tomo
@vjeko......fakat su ko braća.....
sve ok...vidjeh....simpatično si dijete.....Poslao: Hrvoje xyz
@ andrea ?????? pa skrolaj pa ces vidjet cjelu sliku.šalim se (za dijete)
fala.
ej frodo daj si ocisti IN/OUT BOX (trebam te pitati nekej o tehnickim problemima)
e da, kak se je ona cura ponosno do tebe stala..heh koda ja ne bi - pa ti si ipak filmska zvijezda - Frodo(lotr)
de pustite decka na miru kakav bozji frodo![]()
chevapi for men
pa isti fordo
...a mogo je FRODO i smanjit malo sliku,il izrezatt one okolo a ostavit šleper..."hrvoje",a ko je ona ženska pokraj tebe...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
killa loooooooool za međimurca...btw ovdje idu komentari....![]()
frendica.fala kappa na podrsci.
@ vjeko ha ha .normalno je stala a sta ce.
@ eminem trebo sam stavit u manju rezu mozda.
frodo..hahhahaha..to ti je kompliment...pa daj se i ti rasčupaj,brijem da bi mogu.p.s di je to slikano....?
Bookmarks