?
Što mislite o događajima u Bagdadu?
Zadnji uredio miško : 12-10-2003 u 19:37
?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Razmislite malo o pojmu "partizansko ratovanje". Izgleda da još uvijek nije to ad acta.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@Sljaka, partizansko ratovanje+kamikaza kodeks i aj ti to pobjedi![]()
nebu dobro...
btw: ja o događajima u bagdadu nemislim ama baš ništa nit me to ne interesira i mislim da je tako najbolje i za druge.
BTW: a kaj se to zapravo događa tam?!!?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nabijem te amerikance na kur*c
tesko je ratovati na tudjem teritoriju... treba jos podosta vremena da se rehabilitiraju...![]()
Njih je bolilo kad je krš bio kod nas pa im ja sad vračam - zaboli me...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ti papci se previse mjesaju u tudje poslove...prvo ih je vise zanimalo sta se desava u Jugoslaviji od onoga sta se desavalo u Americi da su morali malo bombardovati gradove Srpske, pa im je iducih nekoliko mjeseci Krajina bila glavna zanimacija, pa malo odmorise do '99-e pa malo na Metohiju i Kosovo...pa Afganistan, onda su isli malo do brata Sadama, i najposlije se jebu po tom jebenom Iraku i kontaju kako da napadnu Iran. I onda nesto pricaju o demokratiji kako je world 4 all i slicna sranja. Mamu im demokratsku...ako je to demokratija, onda bi im porucio: 'Thanks, but we don't really need it...' ako vec pricaju samo onaj svoj glupi jezik i ljute se kad ga neko ne zna. Eto, bas sam se istreso i sad sam opet kul![]()
E stvarno si ih sasra![]()
...kažu da je to dobro za organizam...![]()
ajmo ih tuč!!!!!
A da mi pustimo politiku i ine slične stvari na miru. Ima nas sa previše različitih strana, nema se smisla svađat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa nema amerikanaca na forumu...
mislim da si shvatio kaj je sljaka htio reci
pa ja nisam niti započeo temu. ima pravo al niko se ne svađa, samo treba pobit amerikance pa čemo živjet u miru. jupi! e da..i.. one..tabane. talibane da.
'bate a i oni žuti su sumljivi...![]()
treba napravit totalnu revoluciju, pobit sve ljude na zemlji a ostavit samo životinje, i krenut ispočetka
ok sad dosta o tome
Bookmarks