= Citat = Izvorno postao Drug Mile
Opet nezadovoljnji?. Evo ja sam uzeo 1GB na tarifu 60.

E sad, ako je 2,5 kune za megabajt (u tarifi S) puno, onda jebi ga.

A svi koji su imalo koristili "Free surf" na simpi, biće im jako drago prijeći na tarifu S, jer, usporedbe radi 5,98 kn za 100kb vs. 0,25 lipa za isto

E, da, zaboravih napomenuti da će mi ovo i služiti umjesto ADSL-a doma gdje se rijetko spojim, al opet kad se spojim nervira me dial-up. Tako da sam jednim potezom ubio dvije muhe

Samo je fora što na kompu piše da se spojio preko Nokia N70 USB modema na 468 kbps
e da i pozdraf

Eto a ja mislio da sam jedini to piknuo LOL . Danas mi poštar donio oni časopis za simpiće i vidio tu opciju i mislim si pa da probam to.
Otiše sam u T-centar i prebacil Simpa u terifu 60 na godinu dana i uzel sam za početak odnosno za probu W'n'W u S tarifi jer sam još skeptičan....:bunny: u biti cijeli dan me to pere jel sam se zajebo il nisam
Eto probao sam malo kako to šljaka i razočaralo me to kaj je dosta stranica nedostupno , al brijem da bi se to promjenilo ako instaliram neki web browser? kaj mislite? Fakat sam nooob u mobil internetu.

Zanima me dal bi mi taj paket bio dosta da recimo svakodnevno recimo sat vremena samo surfam po forumima bez da skidam al da spojim nokiu na laptop? To bi mi bilo doslo ko rođeno jer bas se selim u ponedjeljak zbog faxa pa bi mi za prvu ruku dok ne dobim wlan na stan (i rimuje se ) bilo dobro to koristit.

Mile kak si zadovoljan?

P.S. nije me dugo bilo na forumu pa nadam se da ne smeta kaj sam se "malo" raspisal