E to sam čeako. Ovo je ista cijena kao za ADSL. 100 kn - 1 GB. Mašala.![]()
E to sam čeako. Ovo je ista cijena kao za ADSL. 100 kn - 1 GB. Mašala.![]()
Mislim da to ide samo ako imas vec pretplatu na call uslugu, tj. ne moze se samo uzeti web'n'walk :-(
Izgleda da je tako. A taman sam mislio kako se konačno isplati uzeti t-mobile karticu samo za net![]()
Baš sam danas prolazio t-mob centrom (bilo mi dosadno, pa reko da vidim šta ima...), kad ono cijeli dućan obljepljen tim web'n'walk -om...
A sad, koliko se isplati uzet...Sumnjam da ima puno onih ljudi koji surfaju internetom sa svojim mobom, pa da im treba 1GB...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Isplati se onima:Izvorno postao Ico86
1) koji vec imaju pretplatu na t-comu
2) koji nisu studenti pa ne mogu koristiti VIP-Carnet internet kombinaciju (a i tamo je samo 512Mb za 100kn)
I ovisi koliko je komplicirano spojiti mobitel na PC kao modem :-)
Imas web'n'walk S paket koji kosta 25 kn mjesecno i u to je ukljuceno 10 mb podataka, ovih ! gb je u XL paketu.Izvorno postao Ico86
Problem je kaj je ovih 10mb-a opet premalo. Trebali su dati za 25kn barem 100mb-a, ali ovo je samo moje mišljenje jer ionako nisam zainteresiran za takvu uslugu.Izvorno postao xianfu
Opet nezadovoljnji?. Evo ja sam uzeo 1GB na tarifu 60.![]()
![]()
E sad, ako je 2,5 kune za megabajt (u tarifi S) puno, onda jebi ga.
A svi koji su imalo koristili "Free surf" na simpi, biće im jako drago prijeći na tarifu S, jer, usporedbe radi 5,98 kn za 100kb vs. 0,25 lipa za isto
E, da, zaboravih napomenuti da će mi ovo i služiti umjesto ADSL-a doma gdje se rijetko spojim, al opet kad se spojim nervira me dial-up. Tako da sam jednim potezom ubio dvije muhe![]()
Samo je fora što na kompu piše da se spojio preko Nokia N70 USB modema na 468 kbps![]()
Zadnji uredio Drug Mile : 11-09-2006 u 16:54
Ma imaš ti pravo bolje sačekaj da tu uslugu za jedno 20 godina uvede Tele 2,možda bude jeftinije:bunny: :bunny: :bunny:Izvorno postao ojpi
![]()
![]()
Bookmarks