Citajuci na ovom forumu puste clanke o rapidshareu i hakiranju istoga dosla mi je neobuzdana volja da i ja probam nesto skinuti preko doticne stranice. I tako odem ja na www.phazeddl.com i nadjem linkove za skidanje s rapidsharea. Za moje divno cudo uspio sam cak 3 filea za redom skinuti u sitom danu preko mog 56k modema. Sve je to divno i krasno i dolucim ja skoknuti do faksa drzajuci moj 2gb usb stick i nadajuci se najboljemu. Nazalost ta silna euforija se vrlo brzo pretvorila u tugu nakon sto mi je nakon prvog filea kojeg sam skinuo s jednog kompa na faksu javilo da sam popunio limit, i da se iducih 30 dana mogu jeb...

Vecina savjeta koje sam procitao na ovom forumu nisu od pomoci...

I tako ja odlucio postaviti vrlo jednostavno ptianje na ovaj forum u nadi da ce mi netko od vas dati vrlo jednostavan odgovor.

1. Da li je moguce skidati vise fileova s rapidsharea u jednom danu bez registracije?
2. Da li je moguce to isto raditi s kompjutora na kojem imam ogranicene privilegije zbog firewallova? (Htio bi skidati s posla ili s Faksa)

Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima

p.s. Check out www.komp3.net (zakon mjesto za skidanje mp3 albuma BEZ VELIKIH KOMPLIKACIJA)

DC++ RULZ (za sada)