Moraš imati kabel. Za ubacivanje jezika se obično koristi Martech. Pogledaj na www.info-mob.com za upute.
Za hrvatski za verziju 18 probaj na www.mob385.com/forum pregledat stare postove.Ako se ne varam netko je tamo nudil to.
imam s35(v.18) i zanima me da li putem IC-a mogu ubaciti hr menu ili moram imati kabel.molim Vas da mi brzo odgovorite jer imam posudjen laptop kojeg sutra (ponedjeljak) moram vratiti. Ako moze s kojim programom i gdje naci taj program kao i file sa hr meniem.
žohar
Moraš imati kabel. Za ubacivanje jezika se obično koristi Martech. Pogledaj na www.info-mob.com za upute.
Za hrvatski za verziju 18 probaj na www.mob385.com/forum pregledat stare postove.Ako se ne varam netko je tamo nudil to.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
definitivno moraš imati kabel... I onda kako je reka o šljaka moraš imati ili martech ili neki drugi program s kojim možeš "flešati" mob
maraschino - PTICICA
jedan savjet: nemoj koristiti martech-a!!! zna sje mob!
sL!
Martech ne treba koristiti za fullflash jer traži dongle emulator, dok se language pack može ubacivati bez problema. Treba samo paziti da se ne odabere fullflash.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako ti treba program za ubacit jezik, language pack i / ili kabel, javi se na private! Da,da Martech je dobar za sve al ne diraj fullflash. I mislin da ti ne postoji hrvatski za verzije softwarea povise v18!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
cak ne postoji ni unlocker za verzije vise od 18. a sta ne bi bilo jednostavnije nac v18. sa lp06?!
sL!
@sL! unlocker postoji i za v.24. A v.1806 ne postoji. Ovdje se radi o preuređivanju v.1804 koja sadrži slovenski, koji se onda prevodi u hrvatski.Manje ili više uspješno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
znam ja da postoji unlocker za v24, ali ti sjebe eeprom! a za v1806 postoji, jer sam ga ja koristio!!!
Bookmarks