Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 15 od 15

Threaded View

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zappan
    možemo, na djeci dotičnog čovjeka koji se buni pa za 40 godina objavit rezultate.. tj. on treba dat dvoje djece, jedno će živjet u toj kući a drugo u izoliranim uvjetima pa ćemo ih usporediti nakon 40 godina . mislim, tebi još nije jasno da se posljedice tako nečega ne vide odmah niti je nešto o čemu se može samo tako 'napraviti istraživanje'?
    Svaka čast majstore!
    Konačno netko pametan koji kuži kak te stvari funkcioniraju, za razliku od onih koji misle da je samo ionizirano zračenje opasno...
    Možda da se 'pametni' malo strpe s komentarima dok neka relevantna organizacija za koje desteljeće ne objavi rezultate istraživanja...

Usput bi spomenuo da na KBC Rebru u zadnjih 10-ak godina imaju višestruko povećanje slučajeva tumora mozga kod mladih ljudi. Još se ne zna zašto. Ali s vremenom će se saznat, napravit će se studije...

BTW, prije 30-ak godina niti pušenje 'nije' bilo štetno za zdravlje... a niti polja dalekovoda nisu bila opasna pa su nekim neobjašnjivim čudom ljudi koji su živjeli ispod njih stalno dobivali tumorčine...

Neću ništa srat dalje, ja znam da i obična lampa zrači, ali postoje zračenja i zračenja, a ljudski organizma na svako od njih odgovara. Na neka u manjoj mjeri, na neka u jačoj. Iskreno, ja se nadam da nema razloga brizi jer nam je to postala svakodnevnica, no dal uistinu nema razloga brizi možemo vidjeti tek kroz kontrolirane prospektivne studije u dužem vremenskom periodu.
    Stoga mi ne pada na pamet davat nesmotrene izjave da to sigurno nije štetno za zdravlje, jer to ne znam, a s dosadašnjim 'studijama' i zakonskim normativima baziranim na tim 'studijama' si mogu dupe obrisat...
    Zadnji uredio whiteboy : 06-09-2006 u 15:46
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove