Svaka čast majstore!Izvorno postao zappan
![]()
Konačno netko pametan koji kuži kak te stvari funkcioniraju, za razliku od onih koji misle da je samo ionizirano zračenje opasno...
Možda da se 'pametni' malo strpe s komentarima dok neka relevantna organizacija za koje desteljeće ne objavi rezultate istraživanja...
Usput bi spomenuo da na KBC Rebru u zadnjih 10-ak godina imaju višestruko povećanje slučajeva tumora mozga kod mladih ljudi. Još se ne zna zašto. Ali s vremenom će se saznat, napravit će se studije...
BTW, prije 30-ak godina niti pušenje 'nije' bilo štetno za zdravlje... a niti polja dalekovoda nisu bila opasna pa su nekim neobjašnjivim čudom ljudi koji su živjeli ispod njih stalno dobivali tumorčine...
Neću ništa srat dalje, ja znam da i obična lampa zrači, ali postoje zračenja i zračenja, a ljudski organizma na svako od njih odgovara. Na neka u manjoj mjeri, na neka u jačoj. Iskreno, ja se nadam da nema razloga brizi jer nam je to postala svakodnevnica, no dal uistinu nema razloga brizi možemo vidjeti tek kroz kontrolirane prospektivne studije u dužem vremenskom periodu.
Stoga mi ne pada na pamet davat nesmotrene izjave da to sigurno nije štetno za zdravlje, jer to ne znam, a s dosadašnjim 'studijama' i zakonskim normativima baziranim na tim 'studijama' si mogu dupe obrisat...

. mislim, tebi još nije jasno da se posljedice tako nečega ne vide odmah niti je nešto o čemu se može samo tako 'napraviti istraživanje'?
Odgovori uz citat
Bookmarks