Ovako kad ga spojim preko USB-a na komp javlja mi USB device not recognized zna li netko u čemu bi bio problem jer npr. fotoaparat radi normalno na bilo kojem utoru a mob. neće ni na jednom to mi se nikad nije dogodilo. Zahvaljujem na pomoći!
Ovako kad ga spojim preko USB-a na komp javlja mi USB device not recognized zna li netko u čemu bi bio problem jer npr. fotoaparat radi normalno na bilo kojem utoru a mob. neće ni na jednom to mi se nikad nije dogodilo. Zahvaljujem na pomoći!
jesi li instalirao drivere? to ti se javlja ako to nisi napravio
Ja stvarno neznam kakve drivere treba instalirat ako misliš na drivere od USB instalirani su a za mob. mi nikad nisu ni bili potrtebni driveri
ovako, windowsi imaju svoju osnovnu bazu drivera (to pretpostavljam da znaš), a za svaki uređaj koji nije u toj bazi trebaju se instalirati dodatni driveri - takav je slučaj sa svakim mobitelom uključujući LG-eve. drivere imaš na cd-u koji dobiješ uz mob, instaliraj ih i nećeš imati problema
Pretpostavljam da misliš na one gluposti preko kojih se može spojit mob. s kompom a to su LG contents bank i LG PC sync to ne pomaže probao sam preko njih jednostavno mobitel ne nađu ali ne kužim kad sam promijenio matičnu na kompu instalirao sam drivere koje sam dobio na CD i mob je upočetku normalno se spajao preko USB tako da ga nađem kao memory stick a sad neće ništa sutra ću probat kod frenda na kompu spojit svoj mob.
Ako netko se sjeti u čemu mi mogao biti problem molio bih da mi kaže
Je li netko riješio taj problem sa povezivanjem uređaja da radi u programima LG contents bank i LG PC sync. I meni javlja tu grešku kao Robiju. Preko USB-a radi normalno kao svaka prijenosna memorija. Ima li neki drugi program za uređivanje kontakata, slika i zvukova?
Bookmarks