da pocnen....instalira san sve one programe sa cd-a i kad pokrenen "LG Contents Bank" i iden kliknit "conect" javi mi poruku "Other application used this port. Failed to open (broj) port".. jel netko mozda zna o cemu je rijec i kako to rijesit??
da pocnen....instalira san sve one programe sa cd-a i kad pokrenen "LG Contents Bank" i iden kliknit "conect" javi mi poruku "Other application used this port. Failed to open (broj) port".. jel netko mozda zna o cemu je rijec i kako to rijesit??
Jesi probao pročitati ovu temu i upute na linkovima koji su u njoj postavljeni?
procita san to i nije mi nista pomoglo...kolko san ja svatija, zna se da postoji taj problem al ga nitko ne zna rijesit jer je kao komplicirano i niko se ne zeli petljat u tu....kako ja nisan bas neki poznavatelj tehnologije, triba bi mi neka pomoc?? jel ti znas mozda o cemu se tu radi??
Nisam ni ja skužio ali kad se meni to javilo sa C3300 samo sam ukopčao COM port kabel na COM1 i radio preko njega jer me za poruka greške počela živcirati naveliko.
Probaj restart kompa ili deinstaliraj LG mobile phone modem pa ga instaliraj opet i onda probaj ponovo.Drugo više ništa nažalost neznam jer nemam taj telefon dostupan za isprobavanje.
u divice menageru pogledaj na kojem PORTU ti se mobitel nalazi i u programu namjesti taj port
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Jesi li na mobitelu aktivirao u postavkama->spajanje->modem->da ? Pitam , da nisi možda to slučajno zaboravio![]()
Bookmarks