= Citat = Izvorno postao Bee
Sada imam taj MP4 nesto vise od 2 mjeseca i jos uvijek radi kao prvi dan, bez ikakvih problema (ocekivano), uostalom ima godinu dana garancije.
Ne znam kakvi su ostali MS artikli, ali ako zelite jeftin, a dobar player (i mozete prec preko mana navedenih u recenziji) ovo je sasvim zadovoljavajuci izbor. Ako zelite nesto vrhunsko, a imate koju tisucu kuna vise ima puno boljih i (vjerojatno) kvalitetnijih playera.

@bollocks
Skoro.
Ako stavis pauzu nece pocet svirat, ali ce pjesmu svejedno 'ucitat' tako da je spremna na playback, ako okrenes pjesmu dok svira naravno da ce pocet svirat iduca :bunny:

Ovako društvo vidim da ste se raspisali podosta o ovoj temi.Ja sam isto kupio taj uređaj prije 6 mjeseci i nemam nikakvih zamjerki.Garancija mu je 12 mj. a koristim ga svakodnevno barem 4-5sati dnevno.Radi se o ovome jačem od 2 GB.Ako ćemo gledat na detalje ko kako radi,koliko je brzi,foldere i sl. za te novce nećemo naći ništa slićno.A ako netko voli dobar mp3 za to će ga daleko više platiti.Je da nije neka marka ali danas se tehnika bazira manje više na istome sistemu sklapanja uređaja bilo kakvoga.Samo je stvar plaćanja marke a kad ekipa kaže to je Panasonic pa šta ni on nije više šta je bio jer sam se opekao na masu marka modela od tv za 5-6 tisuća kuna i nakon 4mj. frka..Zato mislim da je ovaj mp3 za prosječnog korisnika o.k.
Ko voli nek izvoli!!!
cao...