Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 116

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sada imam taj MP4 nesto vise od 2 mjeseca i jos uvijek radi kao prvi dan, bez ikakvih problema (ocekivano), uostalom ima godinu dana garancije.
    Ne znam kakvi su ostali MS artikli, ali ako zelite jeftin, a dobar player (i mozete prec preko mana navedenih u recenziji) ovo je sasvim zadovoljavajuci izbor. Ako zelite nesto vrhunsko, a imate koju tisucu kuna vise ima puno boljih i (vjerojatno) kvalitetnijih playera.

@bollocks
    Skoro.
    Ako stavis pauzu nece pocet svirat, ali ce pjesmu svejedno 'ucitat' tako da je spremna na playback, ako okrenes pjesmu dok svira naravno da ce pocet svirat iduca :bunny:

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Huawei P20
    Operater
    vip
    Bodovi
    16.823
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.823, Nivo: 31
    Bodovi: 16.823, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bee
    Sada imam taj MP4 nesto vise od 2 mjeseca i jos uvijek radi kao prvi dan, bez ikakvih problema (ocekivano), uostalom ima godinu dana garancije.
    Ne znam kakvi su ostali MS artikli, ali ako zelite jeftin, a dobar player (i mozete prec preko mana navedenih u recenziji) ovo je sasvim zadovoljavajuci izbor. Ako zelite nesto vrhunsko, a imate koju tisucu kuna vise ima puno boljih i (vjerojatno) kvalitetnijih playera.

@bollocks
    Skoro.
    Ako stavis pauzu nece pocet svirat, ali ce pjesmu svejedno 'ucitat' tako da je spremna na playback, ako okrenes pjesmu dok svira naravno da ce pocet svirat iduca :bunny:

Ovako društvo vidim da ste se raspisali podosta o ovoj temi.Ja sam isto kupio taj uređaj prije 6 mjeseci i nemam nikakvih zamjerki.Garancija mu je 12 mj. a koristim ga svakodnevno barem 4-5sati dnevno.Radi se o ovome jačem od 2 GB.Ako ćemo gledat na detalje ko kako radi,koliko je brzi,foldere i sl. za te novce nećemo naći ništa slićno.A ako netko voli dobar mp3 za to će ga daleko više platiti.Je da nije neka marka ali danas se tehnika bazira manje više na istome sistemu sklapanja uređaja bilo kakvoga.Samo je stvar plaćanja marke a kad ekipa kaže to je Panasonic pa šta ni on nije više šta je bio jer sam se opekao na masu marka modela od tv za 5-6 tisuća kuna i nakon 4mj. frka..Zato mislim da je ovaj mp3 za prosječnog korisnika o.k.
    Ko voli nek izvoli!!!
    cao...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Stogigabajtni MP3 player
    By lili in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 14-05-2007, 18:32
  2. Crystal 2 Mobile Player v2.10 UIQ
    By zerobravo in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-09-2006, 16:43
  3. mp3 player
    By daisy in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 31-08-2006, 19:27
  4. MP3 player za P910I!
    By Bimbi in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 12-02-2006, 01:57
  5. MD player (minidisc) ili SD player? pitanje je sad...
    By flOoKi in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 171
    Posljednji post: 09-05-2003, 19:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove