@Miro
Vidim da si iz Splita pa možeš ga uzet u Nexus-u tamo kod školske poliklinike i hotela Globo.
@stylized
Original firmware bi trebao biti na cd-u koji si dobio s playerom.
@Miro
Vidim da si iz Splita pa možeš ga uzet u Nexus-u tamo kod školske poliklinike i hotela Globo.
@stylized
Original firmware bi trebao biti na cd-u koji si dobio s playerom.
Kao prvo, hvala na odgovoru
Na cd-u sam pogledao i nema firmwarea ,samo winamp,mp3 player utilities i onaj LRC editor.
Pretrazio sam cijeli net i sa mympxplayer.com skinuo uglavnom vecinu firmwarea ali nijedan ne odgovara...
Bi li ti bio problem ekstraktovati svoj firmware sa ovim programom http://www.mympxplayer.org/dload.php...ile&file_id=15 zipovat ga pa uploadat na rapidshare ili poslati meni na mail. Hvala unaprijed...
Malo sam bauljao po gradu i naletio sam na mp4 player za 480kn od 1GB memorije, ima crni i bijeli, a sa 2GB košta 550kn...
Oblika je kao apple ona glupost i ima ekran 1.5".
E da ima ih u Ozaljskoj ulici kod trešnjevačkog placa, neki mobi svijet ili nešto tako.
Vjerojatno neko teško kinesko smeće, ali je najjeftinije što sam našao
već se dugo odlučujem za taj MS Miracle,al nigdje nije bilo nikakvih komentiranja na netu... i kolko sad vidim znači da vrijedi te novce(600kn), al sad se dvoumim između njega i SanDisk Sansa e260 4 GB. ovaj san disk bi mogao nabavit novi za 850kn![]()
??????![]()
![]()
![]()
Izvorno postao marq
Akoja je to trgovina? i ja bi ga uzeo
nije u hrvastkojIzvorno postao Domek
![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Iz Austrije?Izvorno postao marq
Evo firmware-a, ispricavam se sto je trebalo ovako dugoIzvorno postao stylized
![]()
http://www.posalji.net/385175
Bee i kak se čini nakon mjesec dana ovaj MS Miracle??![]()
Jos uvijek stoji ono sto sam napisao u reviewu, mislim da je super player za tu lovu i ja sam zadovoljan![]()
ajde dobro, onda ću ga uzet, nadam se da se neću zaj...Izvorno postao Bee
![]()
Bee hvala puno spasio si me ostao bih bez playera da nije bilo tebe![]()
da te pitam bee, dali mozes pregledavati foldere dok pjesme sviraju? recimo da zelis odabrati pjesmu u drugom folderu dok ona prijasnja jos svira u pozadini ili mozes pregledavati slike ili igrati igre dok pjesme sviraju...
inace kakav je player po brzini? onako spor je ili je dosta 'okretan'?
TNX...
Koji je postupak kod mijenjanja tema?
Ima li tko iskustva?
Molim linkove na programe, tutoriale, gotove teme ...
pa koliko vidim mp3 je jako dobar,no znam nekoliko ljudi kojima se ekran sam od sebe sjebe,pixele se same sjebu i sav postane mutan nis se ne vidi
Da li netko zna da li taj plejer podržava .avi(samo pitam)
I koliko frameova u sekundi podržava?
Pozdrav svima.. molim vas za pomoc!!! kupio sam mp4 player, i nikako mi video nece da radi!!! Ripujem fajl u mp4 format i dzaba nece da radi, molim vas ako iko moze da mi pomogne... Moj mail je lakitechno@hotmail.com.. Pozzz
Pozdrav svima.
Dali bi netko bio ljubazan napraviti full backup firmwarea za MP4 player MS MP403 1Gb Miracle sa programom s1fwx v3.2 ili s1clone na http://s1mp3.de/ i negdje uploadat ili poslat na moj mail.
Znači radi se o:
MS MP403 1Gb
verzija softwera 9.0.50 30.10.2006.
procesor CTW500_v50
chipset Samsung 716 K9G8G08UOM
Zahvaljujem na pomoći.
Zadnji uredio zeljko2 : 28-08-2007 u 07:49
mozhesh li molim te ovo ponovo da uploadujesh?
imao sam problema sa tim plejerom posle jedno 3 meseca korishtjenja, baterija nije htela da se dopuni, tj, prikazuje da je prazna baterija, ali kad prikljuchim na kompjuter\punjach, kazhe da je puna, te netje da je puni... Paaa... sam njushkao internetom, i naishao na neki firmware koji mi je delovao primamljivim, i naravno vishe ne radi... samo beli ekran i to je to. Mnogo bi mi znachilo kada bi uploadovao opet.
bilo gde, nebitno totalno
hvala unapred !
i meni =)![]()
Bookmarks