@Celikkk jasno je koja je ovo kartica i kojih je ona dimenzija,što se tiče Bree-jevog osvrta jedan je od najboljih napisanih ovdje pa je uistinu nezahvalno cjepidlačit.
@Celikkk jasno je koja je ovo kartica i kojih je ona dimenzija,što se tiče Bree-jevog osvrta jedan je od najboljih napisanih ovdje pa je uistinu nezahvalno cjepidlačit.
ok, ok ,ok ali nemoras odma galamit![]()
Lineage 2 user
Dobar review Bee!![]()
Svaka čast...
Pa mob je dosta malih dimenzija, ali ima zato relativno velik ekran (relativno mislim u odnosu na dimenzije samog player-a)...
@Celikkk: zdrastvene iskaznica je veličine kao osobna ili iksica ili većina standardnih kartica... tako da je mp3 dosta malen...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo kupih ga i ja prije dva dana i za sada sam oduševljen.Stvarno nemam zamjerki na uređaj.Uzeo sam ovaj s memorijom od 1gb pošto nije bilo ovog recenziranog od dvije gige
Topla preporuka stvarno vrijedi uloženog novca.Cijena 548kn za model MP 403.
Jedino preporučujem kupnju drugih slušalica jer je zvuk još bolji nego s dobivenim uz uređaj!
Molim vas bilo ko ako moze napraviti backup firmwarea ovg ms-ovog playera pa onda uploadat na rapidshare Problem je u tome sto imam taj ms-ov od 2gb ali sam se igrao sa firmwarom, naravno da sam napravio backup starog ali sam ga poslije slucajno izbrisao![]()
![]()
![]()
![]()
Sudeći po recenziji za tu lovu izgleda odlično.
U kojem se dućanu može kupiti ?
@Miro
Vidim da si iz Splita pa možeš ga uzet u Nexus-u tamo kod školske poliklinike i hotela Globo.
@stylized
Original firmware bi trebao biti na cd-u koji si dobio s playerom.
Bookmarks