Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 116

Hybrid View

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo sve super izgleda, ali ta mi je cijena prilično nebulozna za ono što uređaj nudi... Manje od 650 kuna za mp3/mp4 player sa čak 2 GB! Koliko vidim na brzinu, baš i nema reviewova na netu, tako da si tako nećeš moći pomoći... Preporučam da skočiš u trgovinu, ako si u mogućnosti i da ti ga uključe i da malo probrowsaš po njemu...

BTW, mene player podsjeća na N70... Samo mu fali tipkovnica

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    od ms industrial-jevih playera i ja sam ga zapazio,sumnjam da če ti neko reč iskustva iz prve ruke pa kad ga ako/kupiš poslikaj ga i detaljno opiši ovdje u thread,tnx.
    angels might have been eaten.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ovaj je prakticki isti samo s drugim natpisom
    http://www.mympxplayer.org/viewtopic.php?t=914

Lik je prilicno odusevljen, ali skeptican kakav jesam, ocekujem da je player tek nesto bolji od slicnih iz te jeftine klase.

A onda opet... ko zna mozda i nisu isti, ovih dana cu otic do prodavaonice jer to sta isto izgledaju ne znaci da su isti unutra
    Zadnji uredio Bee : 06-09-2006 u 11:40

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    evo 3d
    Operater
    tele2
    Godina
    41
    Bodovi
    7.152
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.152, Nivo: 20
    Bodovi: 7.152, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to će brzo na servis
    m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    SE P1
    Operater
    BH telecom
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heh, ne uzimaj to...

to je bilo kod mene kod starog u firmi... bilo par komada(6-7) i prodalo se... kroz 3 mj, cetvero ljudi vratilo... a, inache, uradjej je jako lijep i nije velikih dimenzija (kao neki slider telefon, samio malo siri), trazi garanciju minimum 6 mj i bit ce sve uredu
    Lineage 2 user

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nabavio sam ovaj player, na 2 ceka - 635kn. Garancija je godinu dana.
    Uređaj je jako malih dimenzija, kao što možete vidjeti i na ovoj slici gdje je uspoređen sa zdravstvenom iskaznicom. Uzmite u obzir da su slike lose/mutne jer aparat je dosta los, a i ja nisam bas vjest fotograf.

Izvana player izgleda atraktivno ali ostavlja pomalo dojam krhkosti kada ga držite u rukama. S prednje strane nalaze se tipke play/pause i Rew/FF, te 1.8" ekran koji ima iznenadujuce dobru ostrinu i zivost boja (usporedivao sam ga s 2 druga "kineza"). Kao manu bih naveo to što se ekran brzo zaprlja. Također, ako mislite nabaviti ovaj player (ili bilo koji drugi zapravo) pažljivo pregledajte ekran jer sam skoro dobio player s greškom na ekranu (na ekranu se nalazila točka kao sitna kapljica vode i ti pixeli su bili cudne boje)
    Sa strane se nalaze tipke za pojacavanje i smanjivanje glasnoce, M tipka za baratanje izbornicima i on/off prekidac za napajanje. S donje strane nalazi se mini usb prikljucak, a na gornjoj strani su mikrofon, 3,5mm otvor za slusalice i rupica za vezicu. Na stražnjoj strani je zvučnik koji ponekad može dobro doći ali ne ocekujte previše pošto je veličine kovanice od 20 lipa te naljepnica 2GB koja oznacava da ce na player stati oko 400 pjesama .

Kada upalite uređaj docekat ce vas standardan izbornik sa opcijama "Music" "Video" "Record" "Voice" "FM Radio" "Photo" "Setup" "E-book" i "Game".

Player podrzava pregled po mapama (folderima), ali ne mozete unutar mape izabrati odredenu pjesmu direktno nego treba "vrtiti" jednu po jednu dok ne dođete do željene. To ponekad iritira, pa je zato najbolje da podjelite muziku u više mapa (recimo 40-ak pjesama po mapi). Za razliku od glazbe i videa, pregled slika je omogucen i za pojedine datoteke.

Prijelazi između videa su izvedeni sa fade-in/fade-outom (zvuka). Video se prikazuje u "landscape" odnosno vodoravnom nacinu i prikaz je jako dobar uz tek poneko 'kidanje' slike, primjetno kod brzih izmjena kadrova, kad donji dio ekrana kasni frame za gornjim dijelom.

Mod "Record" služi kao diktafon, a u modu "Voice" možete pregledati snimljeni materijal. U modu "FM Radio" možete spremiti do 20 najdražih radio stanica, te snimati prijem. Radio koristi slušalice kao antenu tako da ga nije moguće puštati na zvučnik. Na playeru se nalazi i igra Russia Block odnosno tetris. Simpaticno, ali po mom misljenju bespotrebno.
    Uz mp4 player dolaze i slušalice koje se nisu baš iskazale. Naime, zvuk u njima je dosta glasan, ali kada se pojača glasnoća slušalice krče. Kad sam ih zamijenio slušalicama od 15kn krcenja vise nije bilo a na maksimalnoj glasnoci zvuk je bio dobar. 3,7 V Li-ion baterija bi navodno trebala biti dostatna za 8h sviranja odnosno oko 4 sata videa. Nisam to bas detaljno testirao i mjerio, ali izvaden iz kutije, bez punjenja, player je izdrzao 2 i pol dana uz dosta prckanja, slusanja mp3-a i gledanja videa, pa cu im vjerovati na rijec
    Sveukupan dojam je da je za svoju cijenu ovo jako dobar player, među najboljima u svojoj - 'jeftinoj' klasi
    Zadnji uredio Bee : 02-10-2006 u 18:03

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Bee, jako si dobro napravio ovo
    kažeš da su slušalice 2mm,nisi li se tu malo zabunio?
    jesi gledo dali je moguče stavit drugi fw,kojim bi riješio neke stvari (mislim da je moguča promjena jel mi negdje u glavi stoji slika tog playera sa izbornikom postavljenim u landscape modu)

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na drugoj slici u postu tj. ovoj uspoređen je s karticom.
    = Citat = Izvorno postao Bee

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    samsung z-500
    Operater
    t-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bee Pregledaj post
    Evo ovaj je prakticki isti samo s drugim natpisom
    http://www.mympxplayer.org/viewtopic.php?t=914

Lik je prilicno odusevljen, ali skeptican kakav jesam, ocekujem da je player tek nesto bolji od slicnih iz te jeftine klase.

A onda opet... ko zna mozda i nisu isti, ovih dana cu otic do prodavaonice jer to sta isto izgledaju ne znaci da su isti unutra
    mislim da ne biste trebali kupovati ms playere jer u mom razredu ih dosta ima i svima je otišao utor za slušalice, nove slušalice pomažu u poboljšanju zvuka, ali nakon 2-3mjeseca mora se ići na servis zbog utora za slušalice neznam kako se to odnosi na ovaj uređaj ali ja ne bih kupovao ms playere

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Stogigabajtni MP3 player
    By lili in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 14-05-2007, 18:32
  2. Crystal 2 Mobile Player v2.10 UIQ
    By zerobravo in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-09-2006, 16:43
  3. mp3 player
    By daisy in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 31-08-2006, 19:27
  4. MP3 player za P910I!
    By Bimbi in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 12-02-2006, 01:57
  5. MD player (minidisc) ili SD player? pitanje je sad...
    By flOoKi in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 171
    Posljednji post: 09-05-2003, 19:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove