meni radi normalno taj program, prebaci u amv sve ok, neznam...
Sorry, ali ali meni taj converter pravi probleme, neće da mi prebacuje u .AMV-ove iz AVI-ja nego mi javlja Error. Jel još nekome to problem?
Mozda je problem u konvertiranim avi-jima? Jer, sa YouTubea skidam filmice, prebacujem ih iz flv-a u avi s riva encoderom, i potom taj avi s ovim AMV Convert Toolom pokušam u amv prebaciti, ali ne ide. Itko?
meni radi normalno taj program, prebaci u amv sve ok, neznam...
Gadgets:
Motorola V550@V620
MS MP403 2gb + KOSS
Sve na desktop jer odmah prebacim na player
evo sad sam probao filmic sa youtube prebacit u amv i sve sljaka.
Ja pretvaram .flv sa SUPER programom, bogatiji opcija od riva encodera.
Dal mozes uopce bilo koji drugi .avi (koji nije sa youtube) fajl prebacit u .amv ?? Ako ne, mogu ja na Rapidshare uploadat ti MP3 tools koji dolazi sa playerom, mozda je tebi CD ostecen.
Gadgets:
Motorola V550@V620
MS MP403 2gb + KOSS
ili da ne moram uploadat samo odi na google, ukucaj AMV Convert Tool i skini verziju 4.0 sa prvog linka![]()
Gadgets:
Motorola V550@V620
MS MP403 2gb + KOSS
ja skinem sa jutuba i konvertiram sa riva flv encoder... napišem mu extenziju .mpeg
onda u taj program amv convert tool i sve radi....
Seriously?
mislim da ne biste trebali kupovati ms playere jer u mom razredu ih dosta ima i svima je otišao utor za slušalice, nove slušalice pomažu u poboljšanju zvuka, ali nakon 2-3mjeseca mora se ići na servis zbog utora za slušalice neznam kako se to odnosi na ovaj uređaj ali ja ne bih kupovao ms playere
mislim da ne biste trebali kupovati ms playere jer u mom razredu ih dosta ima i svima je otišao utor za slušalice, nove slušalice pomažu u poboljšanju zvuka, ali nakon 2-3mjeseca mora se ići na servis zbog utora za slušalice neznam kako se to odnosi na ovaj uređaj ali ja ne bih kupovao ms playere
skuzila sam to prebacivanje videa na mp4
e i kak vi skidate te filmove tj. videe s you tuba????????????![]()
Zadnji uredio darthamidala : 03-02-2007 u 15:46
jel iko zna ista o mp4 miracle mp403 1GB 400 kn.vrijedi li te novce i jel ima ista bolje
Pozz svima!
Ja takoder posjedujem taj player o 2 GB,
kao prvo hval bee-u sto je naso odgovarajuci firmware jer ja sam ga mjenja s nekima sto sam pronaso na netu i ni jedan mi nije radio koji god sam stavio imao sam bijeli ekran, i nista nije radilo, tako da jos jednom hvla!
a kao drugo zanima me jel je moguce kak slozit onaj drugi firmware sto ima vodoravni ekran, na toj stranici pise da taj tamo ima firmware Version 9.0.43, naso sam tu verziju i isto nece, opet biljeli ekran, pa jel netko zna jel to moguce kak napravit, i naravno da je u potpunosti funkcionalno!
hvala
Vrlo vjerojatno ne mozes. Firmware 9.0.37 pa na dalje radi na drugim verzijama chipseta. Vise informacija potrazi na www.mympxplayer.org. Tamo ces naci i dosta firmware-a za skinuti. Pripazi kod flashanja, jer bi mogao ostati s mrtvim playerom.
Moj frend ima isti takav ms industrial i kaže da je odličan.
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
Koji je postupak kod mijenjanja tema?
Ima li tko iskustva?
Molim linkove na programe, tutoriale, gotove teme ...
pa koliko vidim mp3 je jako dobar,no znam nekoliko ljudi kojima se ekran sam od sebe sjebe,pixele se same sjebu i sav postane mutan nis se ne vidi
Da li netko zna da li taj plejer podržava .avi(samo pitam)
I koliko frameova u sekundi podržava?
Da li netko možda ima iskustva sa MS MP 405 plejerom?
U više specifikacija sam pročitao da podržava .wmv format.Pretpostavljam da to nije istina
Pozdrav svima.. molim vas za pomoc!!! kupio sam mp4 player, i nikako mi video nece da radi!!! Ripujem fajl u mp4 format i dzaba nece da radi, molim vas ako iko moze da mi pomogne... Moj mail je lakitechno@hotmail.com.. Pozzz
Pozdrav svima.
Dali bi netko bio ljubazan napraviti full backup firmwarea za MP4 player MS MP403 1Gb Miracle sa programom s1fwx v3.2 ili s1clone na http://s1mp3.de/ i negdje uploadat ili poslat na moj mail.
Znači radi se o:
MS MP403 1Gb
verzija softwera 9.0.50 30.10.2006.
procesor CTW500_v50
chipset Samsung 716 K9G8G08UOM
Zahvaljujem na pomoći.
Zadnji uredio zeljko2 : 28-08-2007 u 07:49
Bookmarks