Ljudi znatel sta je apces,imam tu stvar pa ak neko zna bilo bi lijepo da mi javi na pm
Ljudi znatel sta je apces,imam tu stvar pa ak neko zna bilo bi lijepo da mi javi na pm
Ako si gladan pojedi nesto
Mislim da bi to trebala biti gnojna nakupina ili sl.
to je nekakva upala....a ovisi cega..mislim da moze biti orijentirana na raznorazne organe....prije svega kozu
javim ti ja kad pitam doktore na poslu. oni će ti to najbolje objasnit
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Kakve doktore na poslu, kad sam JA tu?
Dakle, apsces (ne apces) je lokalizirana nakupina gnoja, tj. staničnog detritusa i piogenih bakterija. Može biti bilo gdje, u bilo kojem organu (koža nije najčešće Twixy - a ako je u koži, tj. potkožnom tkivu, onda se uglavnom radi o komplikacijama nakon tiskanja prišteva na licu).
Reci Nimda gdje to imaš da ti malo preciznije odgovorim što te čeka.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Eto viš da i Miško ponešto zna
Miško, ti whiteboyu možeš bit medicinska sestra (ili brat )![]()
@dj_velja , pa to bi bila prava vesela ordinacija.
Ah da piogene bakterije to je izraz koji sam trazioPoslao: whiteboy
Kakve doktore na poslu, kad sam JA tu?
Dakle, apsces (ne apces) je lokalizirana nakupina gnoja, tj. staničnog detritusa i piogenih bakterija. Može biti bilo gdje, u bilo kojem organu (koža nije najčešće Twixy - a ako je u koži, tj. potkožnom tkivu, onda se uglavnom radi o komplikacijama nakon tiskanja prišteva na licu).
Reci Nimda gdje to imaš da ti malo preciznije odgovorim što te čeka.![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Nimda pun ti je inbox, nemrem ti poslat PM.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
dokrore WB, naručio sam ga u vašu ordinaciju![]()
Bookmarks