pa bio je brzi odgovor ali zasto ga vise nema moras pitat nekoga ko ima vecu funkciju ovdjeimas tema o tome,malo potrazi....
![]()
Potreban
Nepotreban
Brz!
Nemam mišljenje o tom odgovoru!
Što je brzi odgovor?
Zasto jedino ovaj forum, nema brzi odgovor? u cem je problem u vezi toga.. jel se tu da nesto napraviti?
pa bio je brzi odgovor ali zasto ga vise nema moras pitat nekoga ko ima vecu funkciju ovdjeimas tema o tome,malo potrazi....
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
¸Tu sve piše.Zappan objasnio
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14366
ok, ali to je vec dosta vremena proslo.. sta to nije nitko uspio rjesiti? uostalom kako drugi forumi imaju? ne kuzim... jel se moze nekako resertira sve na difolt.
Ja katkad pođem na forum.hr. I oni imaju problema s tim Brzim odgovorom. Nekad mi neće prihvatiti, nekad ga šalje preko minute, a nekad me izbaci s foruma, kao stranicu nije moguće učitati.
Forum.hr je isto vBulletin, pa vjerojatno je problem generalan za sve ovoga tipa.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Rečeno je već po sto puta, Zapan ima privatnih obaveza i za sad se ne može pozabaviti Brzim odgovorom. Svima nam nedostaje Brzi odgovor, ali ne možete očekivati da čovjek zanemari svoj privatni život, zar ne?
Tema je već prežvakana, činjenice se znaju i nema smisla dalje o tome raspravljati. Ako netko slučajno zna rješenje problema nek se slobodno javi.
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks