Izvorno postao iwek
Dal postoji to možda za D600???
dok sam prodavao mob dosta me ljudi pitalo gdje se ovaj konverter može nabavit a i ja sam se dost namučio i zbilja slučajno naletio na njega....dakle http://www.crazy-shop.com/artikl.asp?Sifra=000514
povoljni su i vrlo brzi u isporuci (što je rijetkos danas...hehe) dakle nije reklama nego eto ...(valjda ne kršim neka pravila ovim??)
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Izvorno postao iwek
Dal postoji to možda za D600???
vidio sam da tamo ima za ericsson...al pošto je ovo nokia forum jel...neznam...Izvorno postao matija456
da, al piše da nije stereo....(mislim baš za mobove koji imaju stereo)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
da to i mene zanima,dali je tebi iwek stereo na sluškama kad ih prikopčaš na 3230?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ne, to nije stereo... Stereo su znatno skuplje i izgledaju totalno drugačije...
Stereo
A ovo je još bolje... Još bolje, a opet stereo
Svi smo mi u krastavcu...
Ti bokca, može li se to u nas nabaviti ili samo u UK? To bi bilo cca 30 eura.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Za nas pojma nemam, na mobisovim stranicama nisam vidio tako nešto, ali sam već prije kupovao za d600 adapter od njih (i to dva puta) i sve je prošlo u najboljem redu... A dostava traje oko tjedan dana (zapravo oko 5 radnih dana)...Izvorno postao Mobyy
Poštarina dođe oko 30kn, a porez se ne plaća ako ne prijeđeš 300kn...
Svi smo mi u krastavcu...
nije stereo (iako na power mp3 1.01 nisam našao kontrolu paljenja stereo on/off tako da možda ovisi i o playeru) al za 50 kn imam sa mojim slušalicama sasvim ok zvuk dok gledam filmove na mobu a za mp3-ce korictim canyonov player .... koliko para toliko muzike hehe![]()
Ovdje sam bio stavio postupak preinake stereo slušalica na 3.5mm ženski jack, možda nekome bude korisno..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
u čem je razlika izmedju tih preinačenih slušalica i ovog adaptera što ce prodaje na crazyju? meni se čini da je to ista stvar...
šta kažete na sticky tipa nokia accesories?Znam da ima hardverski forum al ovo bi mogo bit thread gdje se mogu stavljat linkovi na online shopove ili obične shopove u kojima se mogu nać dobre maske ili torbice (tipa ona kristalna torbica) slušalice adapteri....ja volim opremat mobitel dodacima...
Bookmarks