zato sto 3510i nije predvidjen za spajanje preko data kabela
Spojim 3510i i pc, MobiMB prepozna mobitel ali kad idem prebaciti igru javi mi:
Error creating Java application
Error 255
OPM nekad prepozna koji je model, nekad ne, a kad je kartica u mobitelu onda obavezno
ne prepozna model. Takoder zna javiti da za javu nema slobodne memorije (naravno da ima).
On isto javlja error kad idem prebacit igru.
Zasto sve ovo?
zato sto 3510i nije predvidjen za spajanje preko data kabela
Da, nije predvidena za spajanje preko data kabela, a onda smo svi mi koji imamo kabel koji se može uredno spojit sa Nokiom 3510i blesavi.
Ne slusajte glasine, i meni su rekli kad sam kupovao nokiu 3510i da ne postoji mogucnost spajanja na kompjuter, a kabel sam kupio prije mobitela i to su mi ka neki profesionalci!?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Ne vjerujem da Nokia ne bi izdala svoj original data kabel da je 3510i u mogucnosti spojiti se sa kompom
Mislim mozes ti nju spojit, ali rizik je, i 50:50 da ce radit
Originalni kabel ne postoji i nokia nije predvidjela da se 3510i spaja sa kompijuterom, a sa neoriginalnim kablovima i programima sumnjivog porjekla se događaju gore opisane stvari, vjerovatno ne uvijek, ali se može dogoditi...
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Thats my point
To je istina, ali ipak stoji da se Nokia 3510i MOZE spojit sa racunalom tj. svaki se mobitel mora moc spojit sa racunalom bilo ovako ili onako (npr za servis). Ako tako gledas onda je spajanje sa kompom omoguceno tek nedavno, jer rijetko je tko za starije modele mobitela izdavao orginalni kabel (jer nisu ni bili predviđeni za to), a ja sam jos za svoj siemens m 35 i nokiu 3210 imao kabel!
Pozdrav...
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Ma mozes ti spojiti i govno sa kompjuterom... Ali nece radit!
Isto tako je sa mobom koji nije predvidjen za spajanje na komp. Samo ga spoji, ali dal ce radit, i dal ces ga sjebat, o tome se ti brini...
Veza je proradila, mobitel je ziv, kabel se isplatio.
imas srece
uzivaj
Hvala!
To s govnom pokusaj ti!!!!
Pa nisan ni mislija da ces se ti brinit o mome mobitelu kojeg san spojia na kompjuter (sta smo brizni)!!!!
Nije u pitanju srića nego ga je jednostavno moguce spojit!!!
TO Zynaps!!! Imamo dokaze![]()
OPM je u kurcu!
Mobi MB je zakon!![]()
Bookmarks