ovo zadnje che ti najbolje pomoch...Izvorno postao atlantique
Bio sam odnio mobitel na servis jer nije radio bluetooth, trebalo je trajati 2 dana popravak. Došla je prva odgoda, da nije još čeka neki kabel bla bla. Došla i druga odgoda i treća. Prošlo je ukupno 2 tjedna. Meni jutros dopizdilo i došao u servis i pitao dal je popravio, kaže nije. Uzeo sam mobitel i krenuo doma. Po putu ga nisam mogao upaliti, dobro mislim prazna bat ali i nakon sat vremena na punjaču mob se ne puni i ne može upaliti. Popizdio sam i vratio ga u servis. Tip kaže a daaaa treba ga resertirati dajte mi do petka. Ja njemu mirnim glasom da mu dajem do sutra ujutro, kaže on dobro.....
E sad; gotovo sam siguran da ga neće popraviti niti da će me zvati ko što je već 3 puta morao zvati pa nije. Očekujem da će me zavlačiti u nedogled. Što ja mogu napraviti . Društvo za zaštitu potrošača, policija, prijetiti tužbom ili biti idiot i počet se izderavati i prijetiti batinama???
Zadnji uredio atlantique : 05-09-2006 u 11:46
ovo zadnje che ti najbolje pomoch...Izvorno postao atlantique
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
prvo pripazi na naslov koji stavljas na forum
iPhone 5s 16 GB
kakav servis takva usluga.....gdje si ga to odnio?
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
1 slučaj
Nokia 8210, display mi je gubio kontakt...odnio na servis, za dva dana sve popravljeno i sve super radi.. oko 150 kn
2 slučaj
Nokia 7610, stavljam novi firmware...trajalo oko 4 sata..isti dan sam ga pokupio i sve prošlo bez problema
Neznam, možda te jednostavno peh pogodio, ali s Mobisovim servisom imam pozitivna iskustva...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nije mobis, radi se o neovlaštenom ali navodno dobrom servisu. Očito sam ja loše sreće ali činjenica je da tip nema pojma o symbianima a nije to htio reći i uzeo ga je za popraviti.
ma bas si naso gdje ces nositi, znam sve servise u RI i mogu reci da nisu bog zna sto. trebas nositi kod poznatih ljudi na forumu koji se time bave ili nesto slicno...Izvorno postao atlantique
a preporuka za ovdje je uzeti tel i ne pojaviti se vise kod tog servisera.
Cimaj ga malo tužbom,prijavom društvu za zaštitu potrošača,a najčešće pali ona-dat ću te u novine,pa da vidim koliko ćeš onda posla imati.Kak on tebi,tako i ti njemu!
Ma uzmi mob, daj za pivu nekom lokalnom dečku i imat ćeš mob u jedno popodne riješen.
A ovo s Mobisom, mogu kazati da su u zadnje vrijeme jaaako spori, i nije da su i oni bezgrešni. Jednom sam dao mob (mislim 6210) na upgrade. Tip mi donosi mob s engleskim menijem i ono začuđeno mi dobaci Kaj vi niste imali mob na engleskom??? (kupljen u Mobisa s njihovim Jamstvom). Tek nakon pola sata sam ga dobio s hr menijem.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nije više stvar u mobu, skoro pa me zaboli za njega. Ne želim popustit budali.
On misli baš to ako bude odugovlačio da će mi dopizditi i da ću ga pokupiti. Uostalom dao sam mu mob kojem nije radio bluetooth a on mi je probao vratiti mob koji se uopće ne može upaliti ni puniti!!!
tužba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Bookmarks