vidim da ima dosta pohvala za 6230i no ja se nikako ne mogu slaziti s tim !!
kada je izasla 6230 bio je to odlican fon (meni je i danas ok) no nakon sto je dosla ver ''i'' sve se zakompliciralo i postalo bez veze
povecali su rezol. kao malo bolja kamera i tak to...no fon je postao uzasno spor i definitivno neprihvatljiv zbog toga !!
ako je meni namjesten na list jos se i moze raditi a ako stavis na grid..koma...jos sporiji...
osim toga, plastika je postala jos losija i ne mogu prihvatiti da na novom fonu sve skripi i da nakon tjedan dana imas prasine na displayu kao da si bio u sahari
jednostavno se neke stvari za tako viskoku cijenu ne mogu oprostiti !! ajd da fon kosta 300kn pa jos nekako..
imao sam 6230 i sve pohvala za taj fon...imao je dobro kuciste..definitivno najbrzi soft koji sam vidio u mobitelu...jednostavnu grafiku i na neki nacin je bio cool...
eh da mi je ovaj novi s40 soft ubaciti u 6230
no sve je to stvar izbora i zahtjeva..
moja preporuka je izbjegavati ''i'' verziju tog fona..ja sam pozalio sto sam ga kupio...
recimo djevojka ima 3120 i tesko je povjerovati da fon koji cu skoro pa djelili ima tako dobro kuciste i da nakon godinu dana koristenja NEMA prasine na displayu i da je osvjetljenje tastature ravnomjerno rasporedjeno i puno bolje nego na 6230i kod koje je tastatura uzasno lose napravljena..nista bolja od one za 20kn
dok je kod prvih primjeraka 6230 bila odlicna !
kakve samo budale brave od nas kupaca...

Odgovori uz citat
Bookmarks