ajd ak imate ili ste imali 6230i moze koji kometar na kvalitetu mobitela, jel ste zadovolji i tak te fore.... i da koliko traje baterija to mi je vazno????![]()
ajd ak imate ili ste imali 6230i moze koji kometar na kvalitetu mobitela, jel ste zadovolji i tak te fore.... i da koliko traje baterija to mi je vazno????![]()
Baterija ti traje 2 do 3 dana zavisi kolko pričaš i prčkaš po mobu,mob je ok čisto solidan telefon onako više poslovni bi ja reko,kamera je dobra ali je mali ekran pa moraš svaku sliku uvećat da bi dobro vidio i tako ako ga nađeš za povoljne pare kupuj bez razmišljanja.
poprilicno dobar mobitel s obzirom da se moze nabaviti za oko 1000kn. ima sve sto covjeku koji ne zeli smartphone trebaIzvorno postao ilordan
![]()
Pouzdan, brz, ozbiljan, i vrlo dobar kao mp3 player...
Može koristiti memorijske kartice...
Zvoni glasno, vrlo dobra kvaliteta zvuka u razgovoru, baterija traje -/+ 3 dana zavisno što radiš... Kvalitetan ekran, ali relativno mali...
Dobra kamera...
Ako nabaviš brandiranu, u mobisu ti zamjene pod garancijom soft besplatno...
Vodafone soft je zbilja katastrofa, pa ako se ne želiš baviti mobisom izbjegavaj takve...
Svi smo mi u krastavcu...
imao sam je nekoliko puta i vjerojatno cu opet.kratko receno:fantastican mob!![]()
dobar mob koji vrijedi tih novaca , prednost sto prima obicne mmc kartice koje su jeftine , ekran je odlican zbog ostrine , baterija meni nikad preko 2 dana ; zamjerke - kamera nije bas i nesto , iako navode 1.3mpx , nije previse kvalitetna , jako jako spor sa punom karticom .
i bolji izbor nego k750![]()
Ja ga imam,i kajem se što sam ga kupio,mobitel nije nikakav.
dobar vic frende.Izvorno postao Router
imao sam doticni mob dosta dugo i nemam prevelike zamjerke na njega, ali se ne istice po nicem.
kada slikas slike u najvecoj rezi treba mu pun ***** da prebaci sliku kad listas, mp3 player je dosta los, ne mozes raditi play liste, radio nema RDS, ne mozes kopirati niti prebacivati vise fileova odjednom (sto zna biti jako zamorno, uslikas recimo 20-25 slika i svaku zasebno mroas prebacivati u folder koji hoces, a i to je malo sjebano, da udes u folder koji hoces moras 3x stisnuti gumb, tj. kombinacije gumbova..), izrazita sporost moba kad je kartica puna (sto se listanja sadrzaja tice). dosta prasina ulazi ispod ekrana..
kamera je dosta losa za tu rezu, nema bljeskalice. slusalice joje dobijes uz mob su katastofalne po kvaliteti zvuka (nekima se mozda cini i da nisu, al da probaju bolje bi skuzili), ne dobijes USB kabel uz mob, a doticni je dosta skup u mobisu (imas one noone, al oni su sranje).
eo to je.
Koja je razlika izmedju 6230 i 6230i ? Znam da je ekran u pitanju, kamera, sto jos? Najvise me interesira brzina i software?
jedine bitnije razlike si sam naveo,kamera i ekran,dosta su brze i jedna i druga,i imaju skoro isti sw
razlika je u 1.3mpx kameri, 6230 ima 6mb unutrasnje memorije i losiji ekran, dok 6230i ima 32mb i ekran 208x208 pixles-a
Bookmarks