Moraces backup-om.Ako ti to neuspe onda repair studio-om popravis pds i flashujes sa r372 MP-om.Nije mi stvarno jasno zasto ti R373 ne prihvata,verovatno negde nesvesno gresis...Procitaj ovaj tutorijal mozda ti negde pomogne.
Moraces backup-om.Ako ti to neuspe onda repair studio-om popravis pds i flashujes sa r372 MP-om.Nije mi stvarno jasno zasto ti R373 ne prihvata,verovatno negde nesvesno gresis...Procitaj ovaj tutorijal mozda ti negde pomogne.
jel mmoram ja uopce prepravljat PSD- ili backupat sa R372 ako hocu stavit R372 kad mi niti jednom flash nije uspio... i kad upalim mob ona mi je slika di pise bootloader i pise SW version: R372_G_0E.20.95R
upomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kako da ubacim R373_Language_Pack_0039 u E398 XYPack_R373_46R_v1.2.shx
nece nikako ili ja neznam molim za pomoc
Hvala![]()
Pa ako mislis sad da pravis backup,onda nema nikagog smisla.Izvorno postao ..::HRCO::..
Pa isto kao sto i ubacujes MP.Ako ga i ubacujes tako moguce je da nesto nije uredu sa tim LP-om...Izvorno postao RIO30
ma ne mislio sam da stavim direktno onaj E398 MP V4.. ali nisam siguran da li sam uspio s onim flashanjem promjenit firmw. u R373 posto mi nijedanput nije uspjelo.. a kad upalim mob u bootloaderu pise R372... ko i prije svih flashanja koje sam napravio... samo mi se bootloader promjenio u 07.D0 jer sam njega jedino uspio stavit, a neznam jel on sta utjece..Izvorno postao JA_SAM
Pa ako nisi presao na r373 onda bi R372 flash trebao da bude dovoljan.Mada za svaki slucaj prvo stavi 07.E0 bootloader pa onda flash-uj telefon
e398
Hvala ti JA_SAM sad sam dosta naucio.
kako da stavim ovo [iTunes] Windows Media Player 11 i dali ovi telefoni mogu citat divx ,xvid formate .
Bookmarks