preko kojeg si programa radio backup? koji bootloader imaš sada gore? probaj backup vratiti preko flashbackupa 3.Izvorno postao Skorpion
Riječ je o erroru koji se pojavi meni u bootloaderu kada flasham mob. Riječ je o V360@Yuet 1.7. Želim vratiti orginalni vodafone soft, a da iskoristim yuetove aplikacije i seemove, pa ako se šta dogodi da je sve spremno za servis. Imam još 9 mjeseci garancije. Imam 3 backupa, a niti jedan ne radi, znači nije do backupa nego do moba. Ali samo FLASH ne valja, sve ostalo sam mogao staviti, no ne da se upaliti. Sada imam na mobu Yuetov flash i njegove DRM grafike i još CG3 i CG18 iz Yueta(ne znam točno kako se zovu), a flex je iz orginalnog vodafone softa. Ima li mi spasa?![]()
preko kojeg si programa radio backup? koji bootloader imaš sada gore? probaj backup vratiti preko flashbackupa 3.Izvorno postao Skorpion
Sve sam to napravio. Flasham s F&B 3. Backup je rađe preko F&B 3.0.53 full s foruma. Ništa, jedino neka netko, ako ima vremena, extraktira flash iz nekog drugog MPa, pa ja flasham samo flashom pa onda orginal voda. A poanta je u tome što mogu s svakom verzijom yueta flashat mob, ali s voda soft neće. 08.A0 je boot. Izgleda propada garancija.
P.S. Ne mogu otvoriti poruke, piše pričekajte........ i ništa.
Izvorno postao Skorpion
jeli koristiš USB 2.0
Da, koristim. Ako netko ima vremena, a ne zna kako da extraktira flash iz MPa neka mi se javi na PM ili ovdje.
shxcodec je program. izvučeš CG1 i Ram downloader i to spakuješ u jedan .shx fileIzvorno postao Skorpion
Znam ja, mislio sam ako netko želi napraviti meni pa uploadati a ne zna, ali hvala. Malo sam se "zabavljao" s mojim mobom i skužio da ne mogu ući u poruke, u slike, zvukove, videje i kameru(za slikanje, za videje nisam probao). Onda mi je došla "pametna" ideja da počnem čistiti memoriju moba, pobrisati sve šta nije potrebno. I možete si misliti šta se dogodilo. Ništa dobro. Opet nisam mogao otvoriti ništa od navedenog. Tako mi se pojavljuje i kada ulazim u igre, isto to mi se pojavi, ali pritisnem crveni telefon da makne to pričekaj........ i uđem u igre bez problema. Sada dok pišem ovo sijetio sam se nešta.Izvorno postao GoGs
1. U igrice mi direktno ulazi u karticu, a uđe i u telefon, no teže. Sada sam se sjetio da imam backup seema 0032_0001 i 004a_0001 s yueta, pa probam, možda proradi i onda je problem do memorije mobitela. E, da, kada sam otvorio imenik svi podatci su bili oštećeni, falilo svako prvo slovo, neki broj je bio u redu, a neke je cijele izmiješao.
2. Nestala mi je ikona od mojih stavki, nema je. Mogu ući u moje stavke, ali ne dalje. Uostalom imam i nekoliko slika, pa pogledajte, možda vam nešta pomogne.
Javi sada kada stavim seem 31 i 4a na mob javim.
EDIT: Seemovi ništa nisu pomogli. U poruke mogu preko P2K toolsa ući. Piše da imam novu poruku(gore onaj znak) a P2K ju ne pokazuje(ako postoji). A ikona je možda nestala, jer sam izbrisao sve melodije i slike(videje i nemam) pa je mob ne prepoznaje. Ne mogu koristiti Operu Mini. Ne radi. I da, uspio sam pokrenuti igru na mobu koju sam već mislio izbrisati. Pisalo je License Expired, a mogu je sada igrati. S vodafonea je, nemogu je ni downloadati s moba.
EDIT 1: Uvjek zaboravim staviti link. Evo ga.![]()
Zadnji uredio DragonSoul : 05-09-2006 u 19:50 Razlog: UVIJEK ZABORAVIM LINK
Bookmarks