shxcodec je program. izvučeš CG1 i Ram downloader i to spakuješ u jedan .shx fileIzvorno postao Skorpion
shxcodec je program. izvučeš CG1 i Ram downloader i to spakuješ u jedan .shx fileIzvorno postao Skorpion
Znam ja, mislio sam ako netko želi napraviti meni pa uploadati a ne zna, ali hvala. Malo sam se "zabavljao" s mojim mobom i skužio da ne mogu ući u poruke, u slike, zvukove, videje i kameru(za slikanje, za videje nisam probao). Onda mi je došla "pametna" ideja da počnem čistiti memoriju moba, pobrisati sve šta nije potrebno. I možete si misliti šta se dogodilo. Ništa dobro. Opet nisam mogao otvoriti ništa od navedenog. Tako mi se pojavljuje i kada ulazim u igre, isto to mi se pojavi, ali pritisnem crveni telefon da makne to pričekaj........ i uđem u igre bez problema. Sada dok pišem ovo sijetio sam se nešta.Izvorno postao GoGs
1. U igrice mi direktno ulazi u karticu, a uđe i u telefon, no teže. Sada sam se sjetio da imam backup seema 0032_0001 i 004a_0001 s yueta, pa probam, možda proradi i onda je problem do memorije mobitela. E, da, kada sam otvorio imenik svi podatci su bili oštećeni, falilo svako prvo slovo, neki broj je bio u redu, a neke je cijele izmiješao.
2. Nestala mi je ikona od mojih stavki, nema je. Mogu ući u moje stavke, ali ne dalje. Uostalom imam i nekoliko slika, pa pogledajte, možda vam nešta pomogne.
Javi sada kada stavim seem 31 i 4a na mob javim.
EDIT: Seemovi ništa nisu pomogli. U poruke mogu preko P2K toolsa ući. Piše da imam novu poruku(gore onaj znak) a P2K ju ne pokazuje(ako postoji). A ikona je možda nestala, jer sam izbrisao sve melodije i slike(videje i nemam) pa je mob ne prepoznaje. Ne mogu koristiti Operu Mini. Ne radi. I da, uspio sam pokrenuti igru na mobu koju sam već mislio izbrisati. Pisalo je License Expired, a mogu je sada igrati. S vodafonea je, nemogu je ni downloadati s moba.
EDIT 1: Uvjek zaboravim staviti link. Evo ga.![]()
Zadnji uredio DragonSoul : 05-09-2006 u 19:50 Razlog: UVIJEK ZABORAVIM LINK
Bookmarks