neznam kakava je zaštitna folija u pitanju ali nije niti zrnat niti mutan, ako si oduševljen symbianom ovo ti je samo korak naprijed,nemreš fulat![]()
E ovak da krenem ispočetka...prije 2 mjeseca sam dobio nokiu 3230 i ušao u svijet symbiana i ful sam zadovoljan dapače nebi opet uzeo obični mob ni pod razno...
Nokia je koštala malo više od 2000 kn u hg spotu.Pošto sam godinama pretplatnik na t-mobileu tarifa 150 imam priliku produžiti ugovor na 24 mjeseca i kupit nokiu n70 za 1500 kn...plan je bio prodat 3230 dodat još 100tinjak kuna i kupit n70...samo danas sam ju išao gledati upalio sam ju i ostao iznenadjen izbornikom...nekako je bio zrnat i mutan,po specifikacijama bi trebali bit isti ekrani 176x208 s tim da n70 ima više boja...neznam dali je stvar u temi na mobu ili u zaštitnoj foliji...tak da trebam malo poređenje modela iz prve ruke koje su sve razlike osim u kameri izmedju ta 2 moba i dali mi se isplati obavit tu zamjenu ili ne...neznam ni sam...savjeti iskusnijih...inače sam sa 3230 prezadovoljan...
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
neznam kakava je zaštitna folija u pitanju ali nije niti zrnat niti mutan, ako si oduševljen symbianom ovo ti je samo korak naprijed,nemreš fulat![]()
angels might have been eaten.
ne i ja kontam ali na 3230 je slika oštrija nemogu ni ja vjerovat al imo sam ih jedan kraj drugog...i odem doma i pogledam specifikacije ekrana...nije mi jasno...al i ja mislim da će tak bit...evo moja nokia je na oglasima tu a i po gradu ju malo prodajem čini se da će otić...sam da ne prodaju iz shopa n70-ku...
nedam svoju 3230 za 1000 kuna tak da će n70-ka pričekat neke bolje dane...a i ekran mu je loš to me fakat živcira...
slažem se,3230 je izvrstan mob i podcijenjen
ma neisplati se živcirati neznam samo tko se može bavit nabavom i prodajom ja sam poludio u ova 3 dana (na tebe ne mislim smogovac ti si bar nudio novac)
Loš ekran (kod N70) u odnosu na koji mob??Izvorno postao iwek
Kad sam bio u T-mob dućanu držao sam N70 u ruci, i nisam primjetio da je ekran bio loš. Dosta je sličan kao 6630, što znači da bi slika trebala biti oštra ili možda čak i oštrija nego na tvojoj 3230... Možda su bile neke postavke promjenjene i stavljene neka čudna tema...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ekrani su identičnih rezolucija 176x208 piksela, tako da slika ne može biti lošija, eventualno za malu nijansu bolja jer n70 ima 262 tisuče boja...koje se skoro ni ne zamjete
Evo ja sam sada kupio sebi nokiu N70, ajme strašan mobitel, symbian![]()
![]()
Drži se ti 3230 ak te dobro služi .Nemoj je na silu prodavati,jer mislim da nećeš previše dobiti s n70,osim ak ti treba 3G aparat.
a gledaj... ovisi što želi od moba... i 3230 je dobar mob. ako ima prigodu, neka mijenja (bar bi ja mijenjao)... ipak N70 je noviji mob, ima noviji soft, bolju kameru....Izvorno postao pugy
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
što se ekrana tiče i ja sam iznenadjen bio uopće nebi ni išao gledat neki mobitel da prvo na netu ne provjerim sve karakteristike...al kad sam stavio jedan kraj drugog ostao sam iznenadjen....dopuštam da je stvar u temi ili foliji il neznam....al dosta je slika oštija bila na 3230....no sad ni nema veze imam nov mob i zadovoljan sam i sve 5 samo uvijek čovjek hoće više zar ne....
Bookmarks