još da ne kvrcka čim ga u ruku primiš bio bi savršenIzvorno postao Gec
još da ne kvrcka čim ga u ruku primiš bio bi savršenIzvorno postao Gec
više ne kvrcka u crystal caseu....Izvorno postao smogovac
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
thx za pojasnjenje za meni i slicno.
a za iveka,da, ali je onda malo manje lijep
odlučio sam kupit novi mob i za oko mi je zapeo N70(u t-com ponudi).
e sad me zanima dal u t-com ponudi postoji crna boja(na netu piše da je to Music Edition,valjda se dobije više memorije,uglavnom nije važno)(VAŽNA je BOJA), ili ako ne postoji dal se može negdje kupit crna orginal maska da mogu zamjenit ako ipak uzmem ovaj sivi iz ponude??
bio sam u dosta ducana i nigdje nisam vidio sa crnom maskom, najbolje je pitati u t-mobilu jer imaju uvijek male kolicine tih mobaca. Sigurno se moze maska zamijeniti no dosta je skupaIzvorno postao marq
Ta crna Nokia N70 je tek najavljane i još nije došla u prodaju kod nas... Prema tome, nećeš još nać u dućanima tu crnu N70 music edition...
Što se tiče maske, ona se može zamijeniti u servisu, ili ako si spretan, zamjeniš ju sam, ali sumnjam da ćeš sad naći original crnu masku... Možda ćeš ju moć kupiti kada se na našem tržištu pojavi crna N70... do tad, nažalost ništa...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ima (barem je bilo) na www.crazy-shop.com crna maska i tipkovnica za male novce (zamjenska naravno).
Ako nije trenutno u ponudi moze se poslati upit pa ce javiti kada ce stici.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
prošlo je godina dana a oni tek sad izbacuju crnu boju-zanimljivo![]()
Ma fakat kvrcka evo imam ga vec koliko i stvarno to nije nikakav problemIzvorno postao smogovac
mob uopce ne kvrcka i jedino lose na njemu je zadnji poklopac koji za one koji nisu neke teske picajzle i nije opet nikakav problem sto se njega tice...sam je problem kaj se otvori kamera kad ga vadis iz depa ali i to se moze sredit za one koji su snalazljivi...ja neznam jesam li ja sam ovakav il su sam neki tolke picajzle...sad mob udaram vucem da vidim di to kvrcka i nis...
To je moje misljenje a vi sad mislite kaj ocete...
"Gospoda" iz crazy shop-a vise nemaju, a ne zele vise ni narucivati crno kuciste za N70.
Ako tko ima ili zna gdje ima neka javi.
Hvala
ONE X & Sensation & Desire by HTC
namjeravam kupit za tjedan dana n70 pa zanimaju iskustva onih koji ga imaju malo duže vrijeme...
mob je super, radi bez ikakve greške, ima najbolji prijem od svih koje sam imao, baterija traje 3 dana, kamera odlična, jedino možda malo premali gumbi i malo kvrcka u ruci poklopac kamere, no to me ne dira jer nisam "SMS"-aš, internet radi brzo, još kad aktiviraju videotelefoniju to je to.Izvorno postao marq
to je lijepo čut da mobitel nije loš![]()
![]()
svi spominju kak je spor,pa jel može poprilici koliko je to spor(u sekundama) recimo kad otvaraš slike ili film??![]()
u sekundama malo teže je to izraziti... kad bi znali koji mob imaš možad onda u usporedbi s njim...
Ali recimo da kad otvaraš galeriju slika da treba sekunda-sekunda ipo, možda dvije, al to ovisi koliko imaš slika...
A kad otvaraš slike ono sekundu-sekundu ipo... Bar je tako na 6630...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sa originalnim firmwareom od t-coma je bio spor, no kada sam stavio ovaj najnoviji mob se drastično ubrzao, galeriju otvara u roku keks, što se tiče poklopca za kameru,..je malo krcka no boli me briga, jedan od razloga zašto sam uzeo taj mob je upravo taj poklopac koji štiti leću od oštećenja i prašine, što će ti kamera kojoj prvo moraš očistiti leću pa tek onda fotkati.Izvorno postao marq
Bookmarks