Dok sam imao 6680, bateriju sam punio svaku noć. Dosta sam ju koristio, pogotovo kao mp3 player, a i dosta sam slikao i snimao.
Dok sam imao 6680, bateriju sam punio svaku noć. Dosta sam ju koristio, pogotovo kao mp3 player, a i dosta sam slikao i snimao.
Testis unnus, testis nullus!
evo ja imam 6680 od andrije, i baterija traje dost dugo... npr. slushash mp3 ili neshto slichno (aplikacije), i ode u 1 dan, ali najnormalnije sms i pozivi tu i tamo i bez beda traje 3 do 4 dana...
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
slažem se...to ti je OK trajanje baterije...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
To te ja pitam!Ak vi tak kažete,onda sam i ja zadovoljan!
To da ti drži 3/4 dana je super...
Meni na 6630 izdrži uvrh glave 2 dana, i to ako malo pričam i pošaljem pokoju poruku... inače ga punim svaku noć...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Na svim symbianima možeš očekivati da će ti baterija trajati jedan dan, maksimalno dva. Iznimka je jedino moja E61 (1500MAh). Hehe...
Testis unnus, testis nullus!
Da ak puno prčkam s aplikacijama,ali otkad koristim AppMan (s njim uvijek pregledam koje mi se aplikacije još vrte u pozadini i pogasim ih) fakat baterija traje dulje.Dakle potrošnja mi najviše ovisi o aplikacijama,koje često ne ugasim ,nego se samo vratim crvenom tipkom na glavni izbornik,a one se nastave vrtiti u pozadini i žderu bateriju
Bookmarks