Šta ti trebaš uopće? WLAN karticu ili baš DSL modem?
Ovako... imam tu neku mogućnost da se domognem ADSLa, tj WLAN priključka... E sad, zanima me di se može jeftino nabavtiti WLAN modem za komp (interni, eksterni) i koliko otprilike košta?
Jer koliko vidim poslali su mi neku tu opciju i u nju nije uključen nikakv modem za komp...
Ako netko zna za taj modem, neka napiše, može i neki link...
Unaprijed hvala...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Šta ti trebaš uopće? WLAN karticu ili baš DSL modem?
Mislim DSL modem ?
P.S.
Moj 100-ti post![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Misli na WLAN karticu 100%
Imas ih kupit u svim shopovima, 100tinjak kuna kosta, a cijena varira ovisno i proizvodjacu i modelu..
Ako uzimas to za desktop onda ti se vise isplati uzet obican prikljucak s kablovima, a ako uzimas konekciju za laptop onda ti je wlan bolji izbor..
bolje ti je uzmi kod ht-a ja sam ga dobio za kunu
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Treba mi Wlan kartica... Malo sam glupo napiso prvi post, al valjda vam je sad lakše za shvatit...
ja imam "desktop", ali sam uzeo WLAN zato što mi treba net na katu kuće (imam još jedan komp), a nisam provuko žice na vrijeme, pa mi se sad to neda... Možda uskoro kapne i neki laptop, pa nek se nađe... da kasnije ne moram ponovo zvat ove u t-com-u...Izvorno postao Shamanix
Imat ces dosta velike gubitke ovisno gdje ti se nalazi bazna stanica..
Znam kak je kod moje cure na laptopu, bazna stanica joj je u susjednoj sobi na istom katu pa se net zna vuch sporije nego na dialup-u, odes u sobu di je bazna stanica, net leeetiii...
Al zato kad sjednes na dvoriste pored bazena s laptopom i surfas netom, zaboravis na sve gubitke hehe..
Kak hoces mislim.. uzmi wlan, al racunaj s tim da bi mogao imat gubitke i da bi ti se net mogao tolko uzasno vuch da pozelis imat kablove..
Ma šta ja znam... Wlan bi najrađe radi tog drugog kompa...
Ako uzmem "obični" adsl, onda bi ih trebo umrežit... e šta se sad više isplati...
Neznam, razmislit ću još... uglavnom znam da ću nabaviti ADSL...![]()
E baš me kopa kako je završila ova priča ICOOOOO???
Prijatelj mi ovih dana muku muči kao što si ti prije nekada!
Bookmarks