Bilo kako bilo, ne vjerujem da ce Nokia napraviti hardverski dovoljno dobar uredaj, jer im form factor i taj RAZR look daju preuske granice da naprave Symbian mobitel kakav smo dosad dobivali.Izvorno postao Drug Mile
MA bit će to OK mobić...
Ja se samo nadam da će NETKO u nokiji dat prijedlog da naprave nasljednika 7610...7610i ili 7620 ... jer to mi je bio preheben mob...
Jedino što treba mijenjat: procesor, symbian (nova verzija), display bar 320x240... i to bi bilo super...najmanje 2 mpx kamera... uff.. :drowling:
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bilo kako bilo, ne vjerujem da ce Nokia napraviti hardverski dovoljno dobar uredaj, jer im form factor i taj RAZR look daju preuske granice da naprave Symbian mobitel kakav smo dosad dobivali.Izvorno postao Drug Mile
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Da, to je očito, ali opet ni ja ne vjerujem da će stavit smeće od procesora.
Ni ja. Ne znam samo otkud vam to.Izvorno postao Drug Mile
SKR. je SKR. za SKR.
ja sam baš osoba koja to traži symb s ljepim dizajnom samo kako god to bude ljepo krasno predivno imat će jednu manu tj. dvije
1:CJENA ako ne bude prepaprena ko sandwich s dvi fite feferona i paprom u sredini bit će čudo a
2: koliko sam čuo kvaliteta izrade N serije nije baš najbolja (ne mislim na procesor.... nego izvanka((N80)) pa imam strah od šktipanja i otpadanja flat kabela
ali ako bude pristupačan i izađe mi do krizme (6 mj ) možda se i dogodi da ga dobijem
(jedini simb koji je ljeepo izgledao je 7610 i mislio dam ga kupit ali sad mi se misli mjenjaju)
EDIT:
EDIT:
ali ja mislim da neću kupit
evo nešto s jednog sajta
Nokia N75, another addition to N-Series?
22nd August 2006
Russian mobile portal, Mobile Review reports that Nokia’s latest N-Series phone will be N75 which will be announced in September. Now according to the XML file and website, it will be based on Symbian’s S60 3.0 platform powered by an ARM processor. This GSM/WCDMA phone will also feature a QVGA screen with 240×320 pixels, 2 megapixel camera, Bluetooth 2.0, EDGE, GPRS, video and a music player.
a na drugim stranicam piše da ga nookija nije službeno objavila a ako se dobro pogleda ova slika vidi se da kroz ekran se može vidjet stol da je mob sljepljen i da je tipkovnica obični papir zaljepljen za metalnu ploču
e da evo nasljednik 7610 http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11520
Zadnji uredio OuttaControl : 05-09-2006 u 23:36 Razlog: zaboravio napisat EDIT
Meni je to logican zakljucak:Izvorno postao djomla
1. ili je Nokia smislila neku svemirsku tehnologiju s kojom ce smjestiti bar 200 MHz procesor u onako skucen prostor, a uz to ga dobro ohladi i usput natrpa sve svojstveno N seriji.
2. procesor nece biti toliko jak i ovo ce biti lite Symbian.
IMHO, naravno
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
vidi se da je ono gore napravila neka budala kojoj je bilojako dosadno d se meni da mogao bi i ja napravit nokiu N75 klizni mini mobitel debljine ko samsung D820 samo nisam tolika budala
Ova slike je slikana iz "ptičje perspektive" i teško je ocijeniti pravu debljinu uređaja. Da će biti tanka kao RAZR, teško. Ovdje je više posrijedi izgled, a dimenzije i ostale informacije ćemo saznati uskoro, ukoliko nije fake.
Sad ne znam točno, ali mislim da je krajem ovog mjeseca announcement nove E serije, a nova N serija u 10. ili 11. A možda i obrnuto.
Na nokijinom sajtu ima najava sljedećeg "iventa" (29. i 30. nov.). Tu su često znači predstaviti S40 telefone, na tzv. Novembarskom iventu. Tako je bilo prošlih godina, pa zato mislim da ćemo pričekati bar slj. godinu za Nokia/RAZR foun.
SKR. je SKR. za SKR.
Evo ako su u ovo uspjeli strpati 200 MHz onda nevidim razloga zašto nebi mogli strpat i ovdje to... a šta sam ja rekao...![]()
http://www.gsmarena.com/i_mate_spl-1703.php
Evo ovako: po sadašnjim glasinama event je 26.09.2006. biće predstavljena 3 telefona iz N serije, i to:
Nokia N75: Tanki clamshell sa 2mp cam, EDGE, UMTS, QVGA 2,4".
Nokia N81: "Music oriented" monoblok sa 3,2mp cam, EDGE, UMTS, 10gb HDD, WLAN, Minijack, muzičke tipke, 3D zvučnici.
Nokia N95: Slider sa 5mp cam (CZ and AF), GPS, WLAN, HSDPA, 3D zvučnici, Minijack, muzičke tipke, MicroSD, QVGA,
Opaaa...sva tri mi se sviđaju.... slinim već.... sad samo slike faleIzvorno postao Drug Mile
![]()
N75 i N95 si već mogo vidit, jedino N81 ostaje tajna
N75 sam vidio samo tipkovnicu.... N85 vidio prednju stranu... ostalo ne
N85
a kaje s njom?
edit: to je ipak izgleda N95
Zadnji uredio Symbeq : 20-09-2006 u 17:45
Baš me zanima kakve će baterije u ta čuda stavljat...
A oće 26. 9. objaviti i nove modele E serije?
Testis unnus, testis nullus!
NiMH od 600 mAh![]()
![]()
E serije neće ja mislim, u 10 mjesecu, krajem mislim (tak je prije bilo)
To je izgleda N95, nema još N85.
A E serija bi trebala biti predstavljena u 10. ili 11. mjesecu, ak 'ko će ih znat.
Nokia N85:
Series 60 3rd Edition
2,5" displej 352 x 416 px 16m
Bluetooth 2.0
MicroSD slot
MP3 ACC
Visual FM Radio
5 MPx Carl Zeiss optika, autofocus, blic.
VGA kamera za videorazgovor
GSM850/900/1800/1900 and WCDMA
802.11b/g + VoIP
4GB Hard Disk
USB
3.5mm konektor Jack
Novi Media Control Panel
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sudeći po ovome, to je moj slj. telefon kojim ću graditi svoju kućuIzvorno postao Drug Mile
![]()
Sunce ti poljubim, pa kako oni to mislie strpati u TELEFON!?!
SKR. je SKR. za SKR.
To se i ja pitam, doduše ovo su ipak samo glasine, ostaje da vidimo u utorak.Izvorno postao djomla
![]()
Mene najviše zanima ovaj "N81"..monoblok (kaj je čvrsto je čvrsto)... najviše zbog Wlan-a i 10 GB HDD-a (nadam se da su poboljšali stabilnost i brzinu)
Jedva čekam da utorak doođeIzvorno postao Drug Mile
Da ja vidiim oćel trebat' gvožđe
Ili ću je pravit sa en devedes' i pet
Ili da razr nokia da mi bude krov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SKR. je SKR. za SKR.
Prva dva stiha nekak ajd
al druga dva![]()
![]()
napokon mogu nešto napisati!!!jes, nema više glupog bana!!!
da, mobiteli su super, sva tri, i mislim da ce neki od njih biti moj...
nego, nebi bilo loše kad bi se ova tema spojila il tak nešt, http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=pics
Utorak čekam, zora da zarudi
Online announcement čekam u sjeni
Da se čudo desi i Nokia ponudi
Kompletan uređaj konačno meni
Al kurca će biti, uzalud se nadam
Kad glasine ove ne govore tako
Opet će zasrat, al više ne padam
Na fore njihove tako lako
Žao mi symbiana, al život je sranje
Nokia sere ko nikad do sada
Zato ću živaca izgubit manje
I HTC TyTN uzeti tada