vidi se da je ono gore napravila neka budala kojoj je bilojako dosadno d se meni da mogao bi i ja napravit nokiu N75 klizni mini mobitel debljine ko samsung D820 samo nisam tolika budala
vidi se da je ono gore napravila neka budala kojoj je bilojako dosadno d se meni da mogao bi i ja napravit nokiu N75 klizni mini mobitel debljine ko samsung D820 samo nisam tolika budala
Ova slike je slikana iz "ptičje perspektive" i teško je ocijeniti pravu debljinu uređaja. Da će biti tanka kao RAZR, teško. Ovdje je više posrijedi izgled, a dimenzije i ostale informacije ćemo saznati uskoro, ukoliko nije fake.
Sad ne znam točno, ali mislim da je krajem ovog mjeseca announcement nove E serije, a nova N serija u 10. ili 11. A možda i obrnuto.
Na nokijinom sajtu ima najava sljedećeg "iventa" (29. i 30. nov.). Tu su često znači predstaviti S40 telefone, na tzv. Novembarskom iventu. Tako je bilo prošlih godina, pa zato mislim da ćemo pričekati bar slj. godinu za Nokia/RAZR foun.
SKR. je SKR. za SKR.
Evo ako su u ovo uspjeli strpati 200 MHz onda nevidim razloga zašto nebi mogli strpat i ovdje to... a šta sam ja rekao...![]()
http://www.gsmarena.com/i_mate_spl-1703.php
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Evo ovako: po sadašnjim glasinama event je 26.09.2006. biće predstavljena 3 telefona iz N serije, i to:
Nokia N75: Tanki clamshell sa 2mp cam, EDGE, UMTS, QVGA 2,4".
Nokia N81: "Music oriented" monoblok sa 3,2mp cam, EDGE, UMTS, 10gb HDD, WLAN, Minijack, muzičke tipke, 3D zvučnici.
Nokia N95: Slider sa 5mp cam (CZ and AF), GPS, WLAN, HSDPA, 3D zvučnici, Minijack, muzičke tipke, MicroSD, QVGA,
Opaaa...sva tri mi se sviđaju.... slinim već.... sad samo slike faleIzvorno postao Drug Mile
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
N75 i N95 si već mogo vidit, jedino N81 ostaje tajna
Sudeći po ovome, to je moj slj. telefon kojim ću graditi svoju kućuIzvorno postao Drug Mile
![]()
Sunce ti poljubim, pa kako oni to mislie strpati u TELEFON!?!
SKR. je SKR. za SKR.
To se i ja pitam, doduše ovo su ipak samo glasine, ostaje da vidimo u utorak.Izvorno postao djomla
![]()
Bookmarks