točno,dakle i vrtiti pristojan symbian. baš me zanima što če ovo biti.
točno,dakle i vrtiti pristojan symbian. baš me zanima što če ovo biti.
angels might have been eaten.
Zato će vjerojatno biti sporiji...radit će kao npr 7610... na 110 Mhz... ako bude radio kao 7610, sa jako malim dimenzijama to bi bilo OK za početak..
Nećemo odmah pljuvat po nečemu što još nismo vidjeli![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
to bi bio velik korak,no ja sam jako skeptičan čak i za ovo što si spomenuo.
Ma sta ja znam, jednistavno mi se cini da su pomijesali kupce, jer ljudima koji zele uzeti Symbian smartphone njegova velicina sigurno nije bitna, a isto tako i ljudima koji pate na RAZR-like mobitele symbian ne treba...
Testis unnus, testis nullus!
Svejedno, 110 MHz je presporo za novu verziju Symbiana. Ne znam sto Nokiji pada na pamet sa ovim modelom (ako nije fake).Izvorno postao Symbian FAN
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ja samo ne kužim po čemu zaključujete da će bit 110 MHz
biti ce to lijepo i funkcionalno (kolko-tolko)![]()
Izvorno postao Drug Mile
Manje nebude sigurno... nebudu išli s konja na magarca...
Ali ja sam za to da nokia da i takve uređaje na tržište...misliš da nema onih koji poštuju dizajn i symbian u jednom??![]()
jest,meni je razr privlačan izgledom...zapravo bi volio vidjet ovakav šminkerski smartphone pogotovo iz tehničke strane,a time što se ponuda širi na ljude koji če uzimat takav tip telefona a neznat što imaju jest samo pozitivno da če se takvima moč uvaljivat svašta
kad se samo sjetim primjera popud tipa da prodaje svoj symbian i onda mu pokažeš 2-3 nove stvari (jel zapravo nezna što ima),da mu oči ispadnu,nemože vjerovat,izvan sebe je ...ma nema šanse da to ikad proda![]()
MA bit će to OK mobić...
Ja se samo nadam da će NETKO u nokiji dat prijedlog da naprave nasljednika 7610...7610i ili 7620 ... jer to mi je bio preheben mob...
Jedino što treba mijenjat: procesor, symbian (nova verzija), display bar 320x240... i to bi bilo super...najmanje 2 mpx kamera... uff.. :drowling:
ja sam baš osoba koja to traži symb s ljepim dizajnom samo kako god to bude ljepo krasno predivno imat će jednu manu tj. dvije
1:CJENA ako ne bude prepaprena ko sandwich s dvi fite feferona i paprom u sredini bit će čudo a
2: koliko sam čuo kvaliteta izrade N serije nije baš najbolja (ne mislim na procesor.... nego izvanka((N80)) pa imam strah od šktipanja i otpadanja flat kabela
ali ako bude pristupačan i izađe mi do krizme (6 mj ) možda se i dogodi da ga dobijem
(jedini simb koji je ljeepo izgledao je 7610 i mislio dam ga kupit ali sad mi se misli mjenjaju)
EDIT:
EDIT:
ali ja mislim da neću kupit
evo nešto s jednog sajta
Nokia N75, another addition to N-Series?
22nd August 2006
Russian mobile portal, Mobile Review reports that Nokia’s latest N-Series phone will be N75 which will be announced in September. Now according to the XML file and website, it will be based on Symbian’s S60 3.0 platform powered by an ARM processor. This GSM/WCDMA phone will also feature a QVGA screen with 240×320 pixels, 2 megapixel camera, Bluetooth 2.0, EDGE, GPRS, video and a music player.
a na drugim stranicam piše da ga nookija nije službeno objavila a ako se dobro pogleda ova slika vidi se da kroz ekran se može vidjet stol da je mob sljepljen i da je tipkovnica obični papir zaljepljen za metalnu ploču
e da evo nasljednik 7610 http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11520
Zadnji uredio OuttaControl : 05-09-2006 u 23:36 Razlog: zaboravio napisat EDIT
Bilo kako bilo, ne vjerujem da ce Nokia napraviti hardverski dovoljno dobar uredaj, jer im form factor i taj RAZR look daju preuske granice da naprave Symbian mobitel kakav smo dosad dobivali.Izvorno postao Drug Mile
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Da, to je očito, ali opet ni ja ne vjerujem da će stavit smeće od procesora.
Ni ja. Ne znam samo otkud vam to.Izvorno postao Drug Mile
SKR. je SKR. za SKR.
Bookmarks