Jesi ti to ekšli isprobao, pa da možeš reći iz prve ruke? Ili se radi o nekakvim internetskim nebulozama?
Jesi ti to ekšli isprobao, pa da možeš reći iz prve ruke? Ili se radi o nekakvim internetskim nebulozama?
Nisam isprobao, ali sam isprobao nešto drugo iz tog maila i radi.A to je:
KLJUČEVI ZA DALJINSKO OTVARANJE AUTA OSTALI ZAKLJUČANI U AUTU
Ovaj će vam trik jednom možda zatrebati. Ako zaključate ključ od auta u autu, a rezervni ključ imate kod kuće, uradite slijedeće: nekoga ko je u kući sa vašeg mobitela zovnite na njen-njegov mobitel. Vaš mobitel držite 30-tak centimetara od vrata vašeg auta. Osoba u vašoj kući treba da drži u ruci ključ vašeg auta blizu mobitela i da pritisne dugmić za otključavanje. Vaš auto će se otvoriti. Razdaljina uopšte nije bitna, važno je samo da na mobitel pozovete osobu kod koje je rezervni daljinski ključ za otvaranje vašeg auta.
OVO STVARNO RADI!!
Ovo prvo mi je poprilična nebuloza i u to nevjerujem dok netko ne dokaže da je uspio, jer od kud bi sad odjednom baterija povukla 50% snage, ako ju nije ni imala? I ako ju je imala, zašto se ne može normalno iskoristiti nego bi se trebali ukucavati kodovi... I ako postoji nekakva mala zaliha, onda ona sigurno nije 50%...
To su totalne ne ozbiljne gluposti
ald kad neko proba ovo s baterijom neka javi.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
A što ne bi ti, recimo, probao...?Izvorno postao silvano
Možda je to ona baterija koja pokrece sat kad je baterija prazna.
Izvorno postao frish-KI
zato što mob meni još nije prazan.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ovo zvuci zanimljivo, no tesko da ce itko povjerovat bez probe.Izvorno postao konan1
reci, te mailove dobivas od nekog mobilnog operatera koji si pokusava podici promet, tj minutazu?
ej ljudi ovo sa baterijom radi stvarno, ja sam to znao jos dok sam imao nokiu 3310, kad ukucam taj kod ona se resetuje i povrati jednu crticu baterije, to nije 50% ni u kom slucaju, al nije lafina. radi na tim mobitelima starije generacije tipa 3310,3315,3410....
Bookmarks