Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 53

Tema: samsung e700

Threaded View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    Samsung E700
    Operater
    HTmobile
    Godina
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

samsung e700

A evo da vam javim da sam si u srijedu u austriji kupio SAMSUNG SGH E700 i da sam odusevljen njime.
    Platih ga 479 eura u Cozmosu (jos povrat poreza kasnije dobijem ) sto i nije tak puno.
    Ma uzivo je jos bolji nego na slikama. Tezi samo 80 g , te je jaako mali za jedan preklopni mobitel , nema vanjsku antenu tj.integrirana je. ima 2 displaya u boji (unutarnji i vanjski), 640x480 kameru (mislim da je cak ova samsungova najbolja na trzistu i to od svih mobitela pa i nekim ekstremnih) i to stane oko 200 slika, stane 200 smsova , 9 mb memorije ma da ne nabrajam. osim sto zadovoljava performansama i karakteristikama, ujedno mi je daleko najljepsi mobitel od svih na trzistu.
    male prituzbe na softver ali to mu smanjuje ocijenu na 4.999998 od 5 a ja sam itak poznat po tome da mi nijedan "mobitelski" softver ne odgovara u potpunosti.
    ma ukratko da su ga izbacili sa cijenom od kojih 200 eura vise svjedno bi ga kupio ...
    sad, mozda sam ga cak i previse nahvalio ali ja mislim da zasluzuje tu pohvalu jer sam za istu cijenu samsunga v200 i panasonica gd 87 dobio za par generacija bolji mobitel.
    tak ... , kad sam upoznao firmware , sad idem probat pronaci sinkronizacijski sofver ako postoji (nazalost nisam nista dobio u paketu) i ostalo pametno ako postoji.

ako znate koji sajt sa softverom, igrama, melodijama, wallpaperima i sl. javite jer mi je to sad dosta potrebno.
    i nekakve informacije kak da ubacim hrvatski t9 u mob (samsungov katalog sa nadolazecim proizvodima - pise da dolazi uz hrv T9) jer ga nemam, imam "samo" menije ne hrvatskom.

Nisam pisao neki review (sve se moze naci na mobile-review tak da se tu nema sta puno za reci ) ali ako bas treba nece mi biti problem napisat ga. u medjuvremenu me mozete pitati sto vas god zanima u vezi E700 i ja cu vam pokusati odgovorit.

za one koji ne znaju o cemu pricam ,
    odite na vec dobro poznati sajt gdje je "riviju e700otice" : http://www.mobile-review.com/review/...-e700-en.shtml .

aj pozdrav , odo prckat po mobu
    Zadnji uredio Diesel : 10-10-2003 u 19:45
    Mob history: Nokia 3310 , Ericsson t65, Siemens sl 45 , Samsung e700

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Samsung E700, X100 & A800?
    By cuore sportivo in forum Samsung
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 31-01-2004, 01:17