Mislim si kupiti w300i pa jel netko može da kaze jel dobar to mobač,zapravo mogu ga dobiti u t-mobilu za jednu kunu pa neznam jel se isplati uzeti w300ili možda neki dr.mobitel
Mislim si kupiti w300i pa jel netko može da kaze jel dobar to mobač,zapravo mogu ga dobiti u t-mobilu za jednu kunu pa neznam jel se isplati uzeti w300ili možda neki dr.mobitel
Pa sad...
Bitno je što očekuješ ili trebaš od mobitela? Ovako, ja ga imam nekih mjesec dana. Dizajn mi se niti malo ne sviđa. Preneozbiljan je za moj ukus.
Funkcije koje su me fascinirale su-jak zvučnik (kakve Nokia nudi na npr. n70, n90), M2 kartica od čak 256MB, BT, IrDA, e-mail klijent s attachmentima, prilagodljivost izbornika (teme) i na kraju-Walkan mogućnosti, dobiješ odlične W sluške!
Po funkcijama može stajati uz bok velikim mobitelima (i razvikanijim). IMO.
Puno memorije, walkman mogućnosti, izdržljiva baterija (cca 4 dana).
Mislim da je odličan izbor, uloženo-dobiveno.
Neki će možda zamjeriti kameru koja ve VGA, ali ja je, da bude iskren, nisam previše koristio.
E, još nešto, ja nisam stavljao nikakav dodatni program i uspio sam iz prve prebaciti prako USB kabela 20 mp3-ca na mob. Doslovno PC prepozna mob kao disk i prabacuješ što te volja.
Za 1 kunu-preporuka!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ako misliš produžavat pretplatu , u svakom slučaju se isplati ga uzet. Ja imam W800i i Z530i koji je sličan poizgledu W300i. Mislim da je W300i optimum moba - dobiveno za novac i dobra kupovina.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ja mislim da je jedina veca zamjerka zapravo ekran od moba, koji je male rezolucije.
i te m2 kartice, nisu bas dostupne.![]()
M2 kartice ipak postepeno dolaze na trziste... u Hgspotu ih se npr. da pronaći. Inače mob je super za 1kn, i najveća zamjerka mu je ekran koji sam po sebi i nije los ali kad ga stavis uz npr. Nokiu6131 onda to +
odjednom vise ne izgleda tako dobro...
Jos je malo debeli za moj ukus, ali to je također zanemarivo i ostajem kod ocjene da je za 1kn to sjajna kupovina...![]()
Kaj mi je onda bolje kad več uzimam uz produženje pretplate uzeti W300 za 1kunu ili nokia 6131 za 98kuna????Izvorno postao dorian_gray
procitao sam na mobilnisvet.com ovo:Izvorno postao Moby
(ne postoji mogućnost prenošenja zvuka preko Bluetooth-a)
jel to znaci da ne mogu poslati tj primiti nikakvu mp3-cu sa kompa ili drugog moba, nego iskljucivo kabel?
mislim da ne, jer se mp3-prenosi kao datoteka, to se vjerojatno odnosi na prićanje sa bt slušalicom, al nisam siguran, inaće frend mi ima ovaj mob i super mu je, ekran je malo lošiji od w810 i tipke mi se osobno ne sviđaju, ali za te pare odlićan mob, i da, baterija mu traje i do 6 danaIzvorno postao Pacman
![]()
ovo u vezi bt-a ću ga pitat pa javim
Prenosio sam mp3-ce s Nokije 6680 i na nju, tako da ovo ne kužim.
E, ne znam za Vipov soft jel možda poradio na zaštiti .drm fileova ili slično, ali ovaj moj je bio lockan na T-Mobile i sve je radilo odlično.
Fakat, da bi reč rekel!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ovo sa Bluetooth zvukom nema nikakve veze sa MP3 datotekama, to se odnosi na BT slusalice.
Jedino ne znam jel to znaci da se uopce ne mogu koristiti nikakve BT slusalice ili samo da ne radi sa onim A2DP stereo slusalicama.
Izvorno postao scorpion
kako ga možeš dobiti za jednu kunu?
Šta je bolje SE W300 ili W700?
w700 je bolji zbog kamere i zaslona.
W700 definitivno...
Jedino ako ti se sviđa W300 i preklopni mobovi...
Ali ja bi u tom slučaju W700...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da ali W300 ima EDGE a kamerom se uopće ne rabim.![]()
Bookmarks