Sorry ako sam možda off ali me zanima kad smo već kod Yuet-a 2.0 i "Avionskog moda" kaj to opće je.
Sorry ako sam možda off ali me zanima kad smo već kod Yuet-a 2.0 i "Avionskog moda" kaj to opće je.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Mozes koristiti mob, i sve u njemu sem poziva, poruka, wapa.......u biti disejblana je primo/predaja ....Izvorno postao Doc77
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Jedan velika zamjerka Yuet-u i njegovom MP-u!
Priča počinje ovako:
Nakon flash-a s yueta 1.3 na 3.0 zaključim da me nitko ne zove cijeli dan i ustvrdim da neš nevalja (nitko mene nemože dobiti dok ja sve mogu) te odlučim staviti manju verziju (kao ona bi trebala biti bez bug-ova) 2.0. I sve super dok danas nisam krenio na put. Od cijele sreće na putu ispred mene prometna i ja da nazovem hitnu i policiju (92, 94)ono neće da mi bira ništa dvoznamenkasto, pa uz svoj mobitel u ruci trč posuditi mobitel koji može nazvati policiju, al to nije sve, 50 km dalje ope prometna i ja ope na poprištu te kažu ljudi de nazovi policiju al ja opet nemogu!
Sve u svemu neznam kolko vas ima yuet 2.0 i dali ste probali dotične brojeve nazvati al vrlo je nezgodno kad trebaš da nazoveš hitnu a ti nemoš!
Neznam jel to bug samo kod mene ili se to događa još kome.
Savjet probajte prije birati dotične službe da budete sigurni, jel kad ustreba a vi nemožete onda je kasno!
Biće da ću se vratiti na 1.3!!!
Evo probavam flash-at na manju verziju Yuet MP (sa 2.0 na 1.7 ili 1.3) al neide!
Nekad prođe sve do kraja i uredno završi al mob neide dalje od boot moda a nekad javi neku grešku! Dok ponovno vraćanje na 2.0 uredno ide svaki puta!
Jel ima ko kaku ideju?
de probaj staviti original FW za nju, ne taj yuet, i onda probaj...Izvorno postao kurbaos
Uspio sam tim postupkom i stavio sam yuet MP1.7!Izvorno postao prpic
Al još uvijek nemogu birati služne 92, 93, 94!
Dal se to još kome događe i dal ima način da se to ispravi?
upisi predbroj zupanije/grada i onda taj broj, i onda ce htjet..Izvorno postao kurbaos
Ovako nece![]()
Bookmarks