od ova tri definitivno n70 zbog symbiana ako ti je on važan(al cini mi se da nije)od w810 i d600 ima puno usporedbi i malo potrazi na forumu,ja bih ti preporucio d600
zasad su mi u užem izboru SE w810 samsung d600 i nokia n70. nekako mi je najprihvatljivi SE vaše mišljenje![]()
od ova tri definitivno n70 zbog symbiana ako ti je on važan(al cini mi se da nije)od w810 i d600 ima puno usporedbi i malo potrazi na forumu,ja bih ti preporucio d600
ja bih preporucio w810i zbog memo kartice 512mb.
ma uzmi ti N70 imas sve ko i ova dva moba, pa cak i vise
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Vidim da gledas modele po cijenama iz oglasnika...mislim da Nokia 6280 ili N70 ne bi bile lose. Isto tako pogledaj Samsung D820 i SE W810i.
Sve ovisi što tražiš od mobitela, i da li preferiraš candybar ili klizne ili preklopne...
Ako si ikad imao prilike malo bolje upoznati symb, i ako si ikad radio s njim, onda znaš o čemu se radi...
Ja bi osobno uzeo N70, upravo zbog Symba... Ako neželiš symb mobitel, onda bi ti preporučio ili Nokia 6280 ili SE W810... ovisi da li preferiraš Nokije ili SE... Samsung D600 je dobar mob, ali ima ga dosta ljudi, i pomalo je "isfuran", pošto je već izašao D820...
Moj redoslijed:
N70 - 6280 - W810 - D820 - D600
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ico86
ne nisam imao priliku upoznati symb i bio bi zahvalan ako mi netko može objasniti o čemu se tu radi![]()
![]()
Evo imaš ovdje objašnjeno što je to Symbian... Što je symbian
Uglavnom, meni se symbiani sviđaju zato što ih možeš lijepo "personalizirati"...
Ima jako puno razno-raznih aplikacija za symb, tako da možeš imati dosta korisnih programa...
ako trebas symbian onda uzmi 6680 ili n70(samo mi se ne svidja spor softver).
SE definitivno,cura mi ima Nokiu N-71 i nekako mi je spor...šta ja znam ne sviđa mi se,Samsung ne volim jer su mi dizajni nekako čudni.
onda w810i je najbolji izbor.![]()
hvala na pomoći definitivno uzimam w810![]()
Čestitam na izboru...
Symbinani jesu malo sporiji, ali su (po mom) bolji... možeš ih fino "srediti" (što se tiče programa)...
cestitamIzvorno postao st_loop
a bas sam zelio napisati da ako ti netreba smartphone da uzmes w810, a ako ti treba onda definitivno n70
super izborIzvorno postao st_loop
jel je w810i ionako najbolji od ovih svih al ipak n70 je pa čak i bolja
![]()
Bookmarks