ak se ne varam u gradovima koji su pokriveni signalom tele2 je ugasen roming!!!Izvorno postao JBT
ak se ne varam u gradovima koji su pokriveni signalom tele2 je ugasen roming!!!Izvorno postao JBT
U Karlovcu još nije...
Varaš se. Još nisam čuo za slučaj da se netko nije mogao prebacit na vip osim u zg-u. Uostalom, mislim da nema puno gradova koji su baš full kvalitetno pokriveni pa da bi išli onemogućavati prebacivanje na vip.Izvorno postao jdabic1
također malo OTIzvorno postao ojpi
U pravu si jer po koncesijskom ugovoru roaming s VIP-om jedino nije moguć u ZG niti bude, niti će biti potreban. Za Tele je poznato da živi od gradova. Npr. karikiram, 30 BS-ova u samo jednom gradu, npr. Münchenu od 4 milje ljudi nek uzme samo 10% tržišta i to je to. Ak me kužite kaj hoću reći. Sad to preslikati kod nas
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Ako dopustite da zaključim; Tele2 je minoran telekomunikacijski igrač na našem tržištu, a sudeći po količini ulaganja (u infrastrukturu i kadrove) i brzini kojom gradi mrežu, takav će i ostati... Koncesiju je dobio prije cca 1,5 godinu i do sad "osvojio" cca 5% tržišta ... zanemarivo ... treba samo vidjeti broj poslovnih korisnika ... izbroje se na prste ...
Nije ovo za mene ...
da smo načisto , nije uložio ni VIP ni Cronet, nego mi potrošači (što se i vidi po silnim reklamama) !!!A ja čekam po 8 min da se javi SZK T2 pa odustanem.
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Najprije mi jučer reče da se prelaz sa bonova,na pretplatu naplačuje 40 kn,danas ujutro se niko ne javlja,popodne druga osoba reče da se ne naplačuje prelaz,a da moram čekat par sati premještaj,dok navečer treča osoba reče da če mi pretplata biti aktivna u roku od 48 sati,može 2 sata,5 a može i 48,i da ne uzmem bonove jer ču propteretit sustav,da če mi biti par sati potpuno onemogučen broj,neču moči primat pozive i nakon toga konačno pretplata,joj.Nemogu zvati,primat pozive mogu,a ubrzo če mi ukinuti i pravo na primanje poziva do potpunog prebacivanja pretplate,2 dana bez broja vrlo teško,bonovi nemogu,pretplata nije aktivna,a još mi tip iz alo,alo reče da ču možda morat čekat 5 dana.Inaće kupih BS C 81 za 195 kn jedva nađeh nakon 6 dučana,svugdi prodato pa sam pribacio svoj stari broj na u novi aparat i da mi stari broj bude na pretplatu,uh poludit ču nemogu zvat,bon nesmin kupit da ne preopteretim sustav,uskoro če mi ukinut i pravo na primanje poziva,dok me konačno ne prebace na pretplatu.Meni je več dosta čekanja i nestabilne situacijeIzvorno postao tj1
Zvao i ja SZK, nemam zivaca cekat 10min da mi se neko javi pa sam odustao...
Jel ima na tele2 neka fora za provjerit kolko sam do sad potrosio ovaj mjesec? Ono sta se na t-mob preko interneta ili poruke moze...
mogao si se ne varati i isprobatiIzvorno postao jdabic1
![]()
Split je prvi imao signal nakon Zagreba pa cak niti tamo nije ugasen jos roaming, a kamoli u drugim gradovima.
Baš me čude ovi "mali" problemi sa Tele 2.Kao što rekoh u prijašnjem postu Vip i T-mobile su te bolesti imali krajem 90-ih godina prošlog stoljeća.![]()
![]()
![]()
Bili su na pocetku kao i ovi danas.
Da,ali sada je 2006 i gsm tehnologije su daleko daleko iznad 1998-99.Isto tako Tele 2 se hvalio(prije ulaska na hr.tržište) kak imaju razvijenu tehnologiju u Evropi.Vip kada je ušao 1999 na tržište imali su dobar dio Hr.pokrivenIzvorno postao JBT
![]()
![]()
i medicinska tehnologija se razvila, a ljudi opet umiru :bunny:Izvorno postao sony70
uostalom, nikad ne znas na kakve probleme pri postavkama mreze mozes imati iako recimo imas iskustva.
da si radio na makar pribliznim projektima znao bi o cemu je rijec, ovako mozes standardno naklapati.
To su gluposti, tehnologija je priblizno ista i ne omogucava brze pokrivanje jer i dalje moras dobit dozvolu, i dalje moras postavljat server i dalje moras polako prosirivat kapacitete i rad mreze zavrsno testirati na korisnicima. A sto nama znaci razvijena tehnologija u Europi? Pa bilo bi dobro kad bi se ta mreza iz npr. Svedske mogla zrakom prenijeti do Hrvatske, ali ipak, GSM tehnologija nije toliko napredovala.Izvorno postao sony70
BTW, VIP kad je usao na trziste znao je da ce uspjeti, nitko nije imao mob, nacionalni roaming nisu mogli dobiti jer Cronet je bio lose pokriven. I naravno da im je onda bio interes sto prije pokrit Hrvatsku. Konkurencija je bila nikakva, sve sto bi nam oni ponudili, bilo bi super. A evo u prvih godinu dana, moze se reci da je Tele2 pokrio gotovo sve gradove i da idu dalje, a i sebi i drzavi dali su rok od 3 godine, dakle imaju jos pune dvije.
Nema Tele2 centara, ali dobru ponudu imaju u Importanne centru kod partnera i u Importanne galeriji.Izvorno postao BM0021
Nadam se da si sad skuzio da sam korisniku @jdabic dao dobar savjet.Izvorno postao Djuka
Zadnji uredio Inovator : 05-09-2006 u 20:54
Onda je jako puno ljudi koristilo mobitele pa svi jako dobro znaju da li su imali probleme ili ne... Ja se samo dobro sjećam da simpa nakon puno godina rada nije skidala pare odmah sa računa nego je trebalo proći neko vrijeme da vidiš pravo stanje, a poruke nisu kasnile, nego uopće nisu dolazile.Izvorno postao sony70
negdje 2001. su uveli realtime skidanje para sa računa, no to nije tema ove teme :-)Izvorno postao ojpi
Bookmarks