Problem sa signalom T-Mobile,a nema problema sa Tele 2,da ne povjeruješ.
A eto i to se dogodi![]()
Ne znam za ostale ali meni u PZ je signal dosta los. Veza se prekida, npr. kad pricam cuje se isprekidano. Mislio sam da je u mobitelu greska ali to mi se dogada vec na trecem telefonu. Cak sam i karticu isao mijenjati novu u t-centar ali je ostalo isto. I kad je cura isto zvala s mora u PZ, gubio se signal. Nazvao sam onda sluzbu za korisnike, uzeli su sve moguce podatke, gdje se gubi u kojoj ulici, u koje vrijeme, koliko cesto.... i jos milijun pitanja i rekli su da ce rijesiti ali proslo vec 2 tjedna, a signal se i dalje gubi. Sa tele2 nema problema, razgovaram sa mukte tarifom, signal sve OK. Jel jos tko ima takvih problema?
iPhone 5s 16 GB
Problem sa signalom T-Mobile,a nema problema sa Tele 2,da ne povjeruješ.
A eto i to se dogodi![]()
Nema te mreze koja na pojedinom podrucju nema problema, jednostavno se moze dogoditi da je, u odnosu na njegovu lokaciju, Tele2 bazna stanica na povoljnijem polozaju.
ovo je strogi centar grada, tako da bi tu trebalo biti signala. a to se dogada unazad 2-3 mjeseca. prije nije bilo smetnjiIzvorno postao pppprrrr
iPhone 5s 16 GB
Nekom stanovniku dozlogrdila antena pa je malo podrezo žice...Izvorno postao imatic
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Apsolutno,i to je moguće kod nas
Bookmarks