Ljudi stavljajte na ovaj threda slike pa da malo raspravljamo o njima,evo da probijem led po meni najsarsenije auto
![]()
![]()
![]()
za ove 4 felge mos kupit dobar auto![]()
Ljudi stavljajte na ovaj threda slike pa da malo raspravljamo o njima,evo da probijem led po meni najsarsenije auto
![]()
![]()
![]()
za ove 4 felge mos kupit dobar auto![]()
Zadnji uredio nimda : 10-10-2003 u 09:49
Ako si gladan pojedi nesto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Origin Italy
Year of Intro 2002
Numbers built 399 + 1
Body design Pininfarina
Weight 1365 kg / 3009.3 lbs
Price $652,000 U.S. Currency
Drivetrain
Engine F140 65ş V12
Engine location Mid, longitudinally mounted
Displacement 5.998 liter / 366.0 cu in
Valvetrain 4 valves/cylinder, DOHC
Fuel feed Bosch Motronic ME7 Fuel injection
Aspiration Naturally Aspirated
Gearbox Paddle operated 6 Speed Sequential
Drive Rear wheel drive
Performance Figures
Power 660 bhp / 492.4 kW @ 7700 rpm
BHP/Liter 110.0
Torque 657 Nm / 484.6 ft lbs @ 5500 rpm
Power to weight 0.48 bhp/kg
Top Speed 217.5 mph / 350.0 km/h
0-60 mph 3.30 s
ovaj moj znam da ima 1000 konja,mos mislit te mashine
ali ipak naprijed motor, i vjerojatno velika tezina, mislim da taj auto nema neko dobro lezanje
Nimda, imenica 'auto' je muškog roda, a ne srednjeg. Bar u hrv! Dakle nije 'dobro auto', nego 'dobar auto'! Ili 'najsarsenije auto' (iako ne znam što to znači), nego 'najsarseniji auto'.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Poslao: whiteboy
Nimda, imenica 'auto' je muškog roda, a ne srednjeg. Bar u hrv! Dakle nije 'dobro auto', nego 'dobar auto'! Ili 'najsarsenije auto' (iako ne znam što to znači), nego 'najsarseniji auto'.
U pravu si, ali Nimda nije mnogo pogrijesio jer imenica 'auto' pristaje i uz dodatke 'taj' i 'to'.
Eh u hrv je samo 'ovaj auto', dakle muškog roda. Nema 'ovo auto', dakle srednjeg roda ni u kojem slučaju. Pa i logično je da je auto muškog roda! To je čisto muška stvar...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
joj fakat te finte ne kuzim, glavno je da se razumijemo, boli me kara kako ce neko govoriti
ma ljudi ovaj auto je zaaaaakonnn, taj se auto nalazi na mom desktopu....
porsche carrera gt
It's nice to be important, but it's more important to be nice
dobro je kaj su konacno ugradili motor u sredinu a ne odostraga
coma tvoj je ddddoooobar,ja bi stavila jednog al neznam kak HELP
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
mejlaj mi pa cu ja staviti
a to je neš kao VELIKI mail i onda slike od auta...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
e,poslat ću ti neš drugo,pa to stavi..isto auti..al je glupo.,ma ipak bum tii poslala
posalji mi svou sliku!![]()
hocu i jaPoslao: coma_zgb
posalji mi svou sliku!![]()
![]()
a da??
@mala -- ej berny meni si nekej obećala, znas?!
evo mojeg autića kojeg cu imat za deset godina.
![]()
vjeko majstore, dobar ti je ukus! To je i meni auto snova, al ja bi ga sada...![]()
a mogo bi sljedeci put smanjiti sliku
vjeko,zaš se ne javljaš ništa..poslat ću ti sliku na mail,al neznam kad..jer u kompu neam slike..moram se uslikat..pa itd..a da ti dođeš do mene?? btw auto ti je slatki
@mala evo dođem ti kao božićni dar ako me primis naravno!
AKO TE PRIMIM????PA NARAVNO DA DA..AJDE DOĐI.....btw kak mobitel??ja bi svoj natrag.....kak bi tebi bilo da ti ga sad neko mazne..??
pa zadovoljan sam s mobom al samo da je bar malo tanji al dobro..fora kaj mjenja boje(plava,ljubićasta i siva)...mozes ga vidjeti u threadu 'slike forumaša II'
p.s. da mi ga netko mazne?? 'pa crko bih'
@svi kaj bi radje uzeli od ova dva autića?
![]()
![]()
Bookmarks