ova comina izgleda kao da se je ta mecka tu sparkala poslije sudara, pa nije joj nista...
ova comina izgleda kao da se je ta mecka tu sparkala poslije sudara, pa nije joj nista...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma neka montaža
ali onaj tekst koji sam dobio mi je jeben, strgo sam se kad sam procito to na mejlu
ej, pa i moja je mala
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
@killa
@coma...očeš reč da dobivaš mailove iz mečke.
u subotu su me slikali u heinzlovoj, jel zna netko koja je kazna za 30km/h više??
ma ne, dobivam mejlove sa http://www.wreckedexotics.com
@bigboss ako si išao više od 30kmh od dozvoljene brzine kazna je 500kn, a od 10-30kmh iznad dozvoljene je 200kn
Tako je, s tim da ti uvijek umanje ono koliko si isao za 10% tako da ce ispast da si isao ispod 30 vise od dozvoljenog... a iznad 30 osim 500 kn gubis i neke bodove...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma nema više bodova bre!
kako ne, ja sam na proljece popusio bodove...??
osim 10% tolerancije tu je i cinjenica da na vecini automobila brzinomjer pokazuje nesto manje nego sto ides. Osim ako se nisi igrao s dimenzijama guma, pa stavio vece gume, onda ides brze nego sto mislis
btw, nadaj se da ti nece doci. Ja sam popusio prosle ili cak pretprosle godine na drzicevoj, samo kaj sam se ja vozio cca 110-120 a ogranicenje je 60sva sreca nije nikad doslo doma...
eh, da, i mene zanima kaj ti to killa pricas o bodovima, gdje, kaj , kada, zasto, zbog cega i link molim?![]()
pa ja sam čuo da nema više bodova.
btw meni isto još nije došla kazna od 500kn za vožnju sisteklom registracijom (to je bilo u 9 mjesecu)
mene su snimili na hainzlovoj kod murije, ograničenje je 60, a ja sam se vozio 100, murjak je stajao 20 m dalje od multanove, to je bilo oko 1:30 navecer
Ja se isto nadam da nece doci posto 50% nocnih snimaka ne uspijeva - sad je pitanje u kojoj polovici sam ja??
znate kaj mene zanima? dal i vi imate tak glupe roditelje ko ja... sutra sam trebao ic sa starom po auto, da bi sad krava skužila da je ovaj uzela na 5g kredit a ne na 4, i da ga ima 'tek' 3 godine, a ne, zamislite, 4. tak da sve otpada.Poslao: flOorKilla
stara kupuje 307micu ovaj mjesec.
kao neka akcija je za dizela 2.0 pa ce joj uzet ovaj pod racun sad dok se jos isplati
pro?i ?e brzo godina(ak te to tje?i)
neradi ti š.
Evo pasite oći!
![]()
tomo stvarno ti dobra pila, koliko to konja ima. Priča se po kvartu da ta pila ide 250 na sat na autoputu
Mostovi okruga Peščenica
...to je figuar 750, od 0-100 možda,krajnja brzina 9m/s(niz katedralu),potrošnja 3l grah variva na 100km/h,u zavoju leži na vratima,automatska klima(kak vani-tak unutra),sicevi podesivi (stražnji napred -prednji otraga).
hehesvaka cast
dajte malo krame uplodajte,ajmo ko će nać veću kramu...![]()
evo kramice..sorry na povecoj slici
![]()
Zadnji uredio vjeko : 28-11-2003 u 22:28
nema veze,uplodaj...ja sad tražim..![]()
@vjeko +5![]()
Bookmarks