It's nice to be important, but it's more important to be nice
nokia mi je bolja zbog tipki
istoPoslao: dj_velja
nokia mi je bolja zbog tipki
Ako si gladan pojedi nesto
slazem se
Gledam danas Planet internet i ovu Nokiu gore. Sve u svemu moram priznat da mi se sviđa, ali sviđa mi se i Siemens. Ipak mala prednost Siemensu, upravo zbog orginalnih tipki. Nije sve u praktičnosti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
i zato jer je tanji... ali super izgledaju i jedan i drugi...
siemens
nokia definitivno
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Obojica izgledaju lijepo,punašno...i...ipak...SX1-Siemens je Siemens.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
SX1.![]()
definitivno sx1, i tome pridonosi baš raspored tipki, koji mi je jako zgodno riješenje za dobijanje većeg ekrana
maraschino - PTICICA
pa ekran on nokie nije puno manji + što ima puno bolje tipke.
Isti ekrani skoro isti mobovi po mogučnostima ali Siemens ima više memorije te pošto će ovo kupovati tech freakovi onda Siemens...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Meni se ne svida ni jedan![]()
Nokia
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
svidje mi se sx1 al mrzim sporost simensa. dakle sx1 uzeo bih radi desinga i hardvera a nokiju radi brzine(ipak malo brža)
da, ali sx1 radi sa symbian-om (kao i nokia), tako da mislim da se ne može uspoređivati neki prijašnji model siemensa sa sx1.
maraschino - PTICICA
ma simens si je sjebo reputaciju sporošću.
Dječice....
zar neznate da jedan te isti softver pogoni oba mobitela?
Jedino je drugi skin kod siemensa a drugi kod nokie
Poslao: vjeko
ma simens si je sjebo reputaciju sporošću.
točno
evo da ti kazem moje pravo misljene o S i N--SU NAJNEKVALITETNIJI MOBITELI NA TRZISTU.Poslao: Daniel Morales
Dječice....
zar neznate da jedan te isti softver pogoni oba mobitela?
Jedino je drugi skin kod siemensa a drugi kod nokie
ove nove nokije su napravljene od reciklirane plastike a skupe (dao 4soma za recikliranu maskicu i kuciste mislim di je tu logika)
offtopic samsung je najkvalitetniji i ima najstabilniji odnosno normalno brz softver.
ja ne razumin o kojoj vi sporosti siemens pričate dosad san ih ima 4 i nikad nisan ima dojam da su spori dapače siemens san uvik preferira u odnosu na sve ostale mobitele a pogotovo u odnosu na noklju
Hell Ain't A Bad Place To Be
Evo tebi lipi moj čovik jednaPoslao: Cule_ST
ja ne razumin o kojoj vi sporosti siemens pričate dosad san ih ima 4 i nikad nisan ima dojam da su spori dapače siemens san uvik preferira u odnosu na sve ostale mobitele a pogotovo u odnosu na nokljui dobro nam doša.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako dva moba koriste isti (u ovom slučaju ) OS ne znaći da su jednaki jer sve ovisi na čemu se "vrte" tj. koje su komponente unutra...
Za Siemens mi se ne čini da je spor (to znaći da nisi koristio nijedan Ericsson ili SE pa da usporediš) ali na kraju sve je to u glavi - kad se pomiriš s nedostatcima moba počinješ uviđati njegove kvalitete...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
u kojin trenucima je spor nisan nikad ama baš nikad pomislia da je iti jedan siemens spor
Hell Ain't A Bad Place To Be
Bookmarks