Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 75

Hybrid View

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja pročitam tekstove o mobitelima, eventualno o mp3 playerima i digitalcima... Sve ovo ostalo me ni najmanje ne zanima, tako da najmanje pola časopisa nikad ni ne pročitam... Ali ako ima dovoljno ljudi koje zanima i ostatak časopisa... onda sam vjerojatno u manjini...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Note4, 8850
    Bodovi
    18.838
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.838, Nivo: 33
    Bodovi: 18.838, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo danas je izašao novi Moj Moby, na 84 stranice. Smanjili su broj stranica za 16, cijena je ostala ista (20 kuna). Znači, Mobil sada ima 24 stranice više (ukupno 108 stranica) za 5 kuna više.
    U našem zadnjem broju Mobil ima 14 testova mobitela, a Moby 10. U svakom broju Mobil ima više testova mobitela, ovisno o prostoru dajemo im i po 2 stranice, a nedavno je Nokia N91 dobila 3 stranice. Ako ima štofa za pisati, kada se dogovaram s novinarima oko prostora koliko ćemo pojedinom mobitelu dati, uvijek damo prostora koliko treba i koliko mobitel zaslužuje.
    Možda smo se hvalili da smo bolji od konkurencije, ali nije li to sada i očito gledajući samo ove brojke.

Što se tiče ženskih na naslovnici mislim da ću dobiti i podršku od don Ante Bakovića za to (nadam se da ga se sjećate, to je onaj svećenik koji propagira rađanje i što više malih Hrvata da se rađa), jer kako Hrvatska sve više postaje pederska zemlja, mislim da se po tom pitanju nešto mora poduzeti. Stoga, neka žena i da nam se diže na njih

Samo da vam kažem da ženski dio čitateljstva stalno pita kada će na naslovnici konačno biti neka muška faca. Što kažete na to? Na nekog mišičavog? Da li biste radije i dalje ženske komade na naslovnici? Mislim da bi na ovo svi trebali odgovoriti!

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ga na, otvorio Pandorinu kutiju! Sad će ti Gog sjest za vrat i ode tvoj mir (ako si ga i imao). To nisi smio (javno) reći

Dobra ideja, zašto ne? Nikad nisam imao ništa protiv, nek' se i cure malo napasu
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, da se ne bi čitatelji svađali oko spola komada na naslovnici, preporučam za slijedeći broj ovu sliku, s obzirom da je dotični gospodin prozvan

Chellex himself!
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    k750i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma to je netko modificirao u MS Paintu sto posto... Prezgodna je ta za Bakovicha
    You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao krunoslav
    Evo danas je izašao novi Moj Moby, na 84 stranice. Smanjili su broj stranica za 16, cijena je ostala ista (20 kuna). Znači, Mobil sada ima 24 stranice više (ukupno 108 stranica) za 5 kuna više.
    U našem zadnjem broju Mobil ima 14 testova mobitela, a Moby 10. U svakom broju Mobil ima više testova mobitela, ovisno o prostoru dajemo im i po 2 stranice, a nedavno je Nokia N91 dobila 3 stranice. Ako ima štofa za pisati, kada se dogovaram s novinarima oko prostora koliko ćemo pojedinom mobitelu dati, uvijek damo prostora koliko treba i koliko mobitel zaslužuje.
    Možda smo se hvalili da smo bolji od konkurencije, ali nije li to sada i očito gledajući samo ove brojke.

Što se tiče ženskih na naslovnici mislim da ću dobiti i podršku od don Ante Bakovića za to (nadam se da ga se sjećate, to je onaj svećenik koji propagira rađanje i što više malih Hrvata da se rađa), jer kako Hrvatska sve više postaje pederska zemlja, mislim da se po tom pitanju nešto mora poduzeti. Stoga, neka žena i da nam se diže na njih

Samo da vam kažem da ženski dio čitateljstva stalno pita kada će na naslovnici konačno biti neka muška faca. Što kažete na to? Na nekog mišičavog? Da li biste radije i dalje ženske komade na naslovnici? Mislim da bi na ovo svi trebali odgovoriti!
    Pa Mobil ima bolje tekstove nego Moby več duže vrijeme.Znam po tome jer mi brat kupuje i jedan i drugi več dosta dugo,pa onda i ja "bacim" oko na njih koji puta.
    I feel the need -the need for speed!!!!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    N82
    Operater
    m:tel
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma kruno, pusti ti brojeve. Ja se slažem sa ledenim, meni su recenzije važne. Po meni, Mobyjeve recenzije su bolje. Uvijek su bile.
    Samo da znaš, nemam ja ništa protiv Mobila, ne kupujem ga, ali sam htio izrazti svoje mišljenje na časopis, jer smatram da možete biti bolji. Ali nemam vjere, nisam vjernik
    SKR. je SKR. za SKR.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Mobil Media Party u Pirahni
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 106
    Posljednji post: 26-06-2006, 09:30
  2. Mobil Media #68
    By //Wild-Boy\\ in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 09-10-2005, 14:03
  3. Mobil Media #67