Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 75

Threaded View

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile
    Ono što sam želio reći može se svesti na slijedeće. Sav taj prostor koji zauzimaju miksete, projektori, polugole tete, mogao bi se iskoristiti na kvalitetnije recenzije , barem je WB pjevao kako nema dovoljno mjesta, kad sam bacio usporedbu s mobile-review, pa reče da mu je lako pisat (Eldaru) kad ima mjesta ko kenje. E baš radi toga, izbacio bih sve ono navedeno da bi se dobilo više mjesta za kvalitetniji opis uređaja, logičnije slike (live fotografije) a ne one retuširane kopipejstane sa službenih stranica, jer inače izgledaju toliko nerealno da to boli. Svi više vole vidjeti live sliku. Jel toliko reško nekim jeftinim digitalcem uslikat i stavit?
    Pa nije da nema opširnih testova. Istina da je glupo napraviti opširni test primjerice SE-a J210 i J230, kad se tu nema o čemu pisat, a glupo je pisat ko prije par godina sa oduševljenjem kako telefon ima vibru i fantastičnu polifoniju.
    Testovi telefona poput K750, K800 i sličnih su redovito na dve stranice i poprilično opširni ukljujčujući osobni doživljaj autora (govorim za sebe) što na kraju i jest bitna stvar, barem meni.
    Stvar je u tome što recimo Eldar (ali i drugi po netu koji je neograničen prostorom) redovito pišu nanovo o odavno prežvakanim stvarima. Tako primjerice do u najsitnije detalje opisuje izbornik koji je identičan telefonu prije i već je dobro poznat. U pisanom izdanju se moraš koncentrirati na promjene i novosti, a ne ljude daviti već viđenim.

Osobno gledam da pišem o onome o čemu bi sam htio čitat da sam kupio časopis. Prije sam znao kupovati Mobil i redovito me živciralo što niti jedan autor nije nikad napomenuo kakve boje je osvjetljenje tipkovnice, što je meni recimo bilo važno, pa kad sam sam dobio priliku...

Apsolutno se slažem da bi trebalo biti više 'live' fotki, iz ruke, pa makar se i mi morali slikati.
    A što se tiče 'komada', jasno je da sisa prodaje časopis ja bi samo da neke bolje pichke nađemo i da sam ja službeni fotograf

Što se tiče pisanja o ostaloj multimediji, nemam tu što previše dodati, ne bi se štel mješati u uređivačku politiku, koja je na snazi još od prošlog urednika, od broja 50, gdje u uvodniku i možete pročitati zašto je došlo do promjena.
    Zadnji uredio whiteboy : 14-09-2006 u 13:49
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Slične teme

1. Mobil Media Party u Pirahni
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 106
    Posljednji post: 26-06-2006, 09:30
  2. Mobil Media #68
    By //Wild-Boy\\ in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 09-10-2005, 14:03
  3. Mobil Media #67
    By jsp_m in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 28